Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά για εμάς ο Ιανουάριος είναι σαν να μην έχει τέλος. Χιόνια, βροχές και κιλά Χριστουγέννων, όλα σε 31 μέρες. Πόσα να αντέξουμε και εμείς που παλεύουμε να σε παρηγορούμε με την καλύτερη θεματολογία της αγοράς και εσύ παρόλα αυτά χάνεις κάποια από αυτά;

Τέλος η γκρίνια και να μας συμπαθάς. Κάτι παίζει με τους πλανήτες και τα νεύρα μας, οπότε σου δίνουμε αμέσως τα SOS, για να περάσεις με επιτυχία στην επόμενη εβδομάδα.

1. Ο Νίκος Ράπτης έχει αποφασίσει να κάνει νέα αρχή το 2017 και προτείνει και σε εσένα να σταματήσεις να λες αστεία που πλέον δεν γελάει κανείς. ΝΕΤΙ & ΑΧΝΕ δεν θα φορεθούν τη νέα χρονιά, οπότε βγες στη γύρα για νέα κλισέ. Περισσότερες απαγορευμένες ατάκες εδώ.

2. Ο νέος συνάδελφος στο γραφείο είναι ωραίος, όμως ο παλιός είναι αλλιώς. Ο Κώστας Μανιάτης, σου δίνει 12 τιπς ώστε να επιτύχεις το τέλειο εργασιακό περιβάλλον, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές. Δες εδώ τις ατάκες που άμα ακούσεις, πρέπει να κόψεις λάσπη…

3. Ντου των Ναζί σε σχολείο στο Πέραμα και η Χρύσα Λύκου δεν έκατσε φρόνιμα. Αντέδρασε εδώ και δεν ασχολήθηκε με τα μισάνθρωπα σχόλια που ακούστηκαν. Τα προσφυγόπουλα θα μορφωθούν και θα τρίψουν στη μούρη όσων τους κλείνουν την πόρτα, τους ελέγχους τους.

https://www.youtube.com/watch?v=XZGhNM4Qcho


4. Ο Νίκος Μπόβολος χαλαρώνει τα πνεύματα και αναρωτιέται αν θυμάσαι πότε κυκλοφόρησαν 12 ελληνικά τραγούδια. Καλή η “Πριγκηπέσσα”, αλλά πότε την ακούσαμε πρώτη φορά; ΕΔΩ σε θέλω…

5. Και επειδή νηστικό αρκούδι δεν τραγουδάει, ο Γαβριήλ Νικολαΐδης σε σκέφτηκε. Ετοίμασε την πιο εύκολη κοτόπιτα σε τορτίγια για το ταπεράκι σου. Ετοίμασε τη το Σαββατοκύριακο και δοκίμασε τη, την εβδομάδα που έρχεται. Δες εδώ πόσο απλό είναι.

6. Ο Ηλίας Γεροντόπουλος, ξέρει 5 καλούς λόγους για να δεις το Έτερος Εγώ και δεν τους κρατάει για τον εαυτό του. Επιτέλους ένα ελληνικό θρίλερ που θα σε καθηλώσει, καλοδουλεμένο και με μεράκι. Καθόλου μίζερο και φιλόδοξο, διάβασε εδώ και δες το στο καπάκι.


7. Ο Διονύσης Ρόκος, πούλησε την ψυχή του στο διάβολο για τρείς και εξήντα και δεν φοβάται να σου το πει. Μας περιγράφει πως είναι να δουλεύεις σε μια εισπρακτική εταιρεία και ότι τελικά η ντροπή δεν είναι δουλειά. Μια κατάθεση ψυχής, ένα απόσταγμα μεγαλείου, εδώ.


8. Μιας και είπαμε για ντροπή, κάποιοι δεν έχουν και πολύ καλά κάνουν. Απελευθερωμένη σεξουαλικότητα προσφέρει ο Κώστας Μανιάτης, σε ένα κείμενο με τις πιο σαλιάρικες αγγελίες για Σεξ που κυκλοφορούν εκεί έξω. Νομίζαμε ότι ξέραμε, αλλά δεν είχαμε ιδέα. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ περίεργα και άβολα ξαφνικά.

9. Σε άλλα νέα, 5 Προβοκάτορες δεν ξανακάθονται στο θρανίο και απαντούν ποια ήταν η μεγαλύτερη καφρίλα που έχουν κάνει στο σχολείο. Ποιος είπε ότι θα παιδιά είναι αθώα; Ποιος πίστεψε σε αυτήν την τρέλα; Σκληρές αλήθειες, για ενήλικες μόνο εδώ.

10. Τέλος, η Χρύσα ανοίγει την καρδιά της στον μπαμπά της μέσα από το Provocateur. Μέτριο σεξ, γήπεδα και φίλες λεσβίες τον κερνάνε εγκεφαλικά. Τα κορίτσια όμως, ξέρουν πώς να κουμαντάρουν τους πατεράδες τους, οπότε έζησε ο μπαμπάς καλά και η εκείνη πολύ καλύτερα. Που αλλού; ΕΔΩ!

Bonus
Δωράκι από εμάς για εσάς η πιο γρήγορη, ουσιαστική και αλλόκοτη συνέντευξη των 1000mods. Το Πασόκ, ο Γονίδης και άλλα απαράδεκτα πράγματα που τους ρωτήσαμε, Εδώ