Λάτρεις της τεχνολογίας και των gadgets οι Νίκος Αναδιώτης, Ρένος Ρώτας, Γιάννης Χατζηγεωργίου και Νικολέττα Ράλλη επισκέφθηκαν τα κατάστημα της WIND για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Στις φωτογραφίες:

  • Ρένος Ρώτας & Γιάννη Χατζηγεωργίου: Αφού περιηγήθηκαν σε μια μεγάλη γκάμα 4G Smartphones και αξεσουάρ, οι νεαροί πρωταγωνιστές του ΑΝΤ1 επέλεξαν τα Samsung Gear IconX, τα τελευταίας τεχνολογίας ασύρματα ακουστικά που είναι ό,τι χρειάζονται όσοι αγαπούν τη μουσική και το τρέξιμο – χωρίς καλώδια και φορητές συσκευές!  
  • Νίκος Αναδιώτης: Το ίδιο Σαββατοκύριακο ο ηθοποιός και πρεσβευτής της WIND Running Team, Νίκος Αναδιώτης επισκέφθηκε κατάστημα της εταιρείας στο Μαρούσι επιλέγοντας να συνδυάσει τα Samsung Gear IconX με κορυφαίο 4GSmartphone σε αποκλειστική προσφορά σε όλα τα κατάστημα WIND.
  • Νικολέττα Ράλλη: Η οικοδέσποινα του «Όλα Καλά» έκανε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές της στο νέο WIND Store επί της οδού Τσιμισκή στη συμπρωτεύουσα. Η όμορφη παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό μοιράζει το χρόνο της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δε μπόρεσε να αντισταθεί  στο Samsung Gear Fit 2, το μοναδικό Fitness Band για δρομείς με οθόνη Amoled, ενσωματωμένο GPS και υπέροχη σχεδίαση για να κάνει την προπόνηση μας ακόμα πιο αποτελεσματική με την καταγραφή των  καρδιακών παλμών και της έντασης.

 

 [gallery-406]