Το πρώτο βραβείο για το πρόγραμμα εκπαίδευσης της ομάδας της με σκοπό τη βέλτιστη Εξυπηρέτηση Πελατών κατέκτησε η WIND από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών στο πλαίσιο των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης που βραβεύτηκε ως το κορυφαίο αφορά όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας και κάθε ρόλο ευθύνης με σκοπό να εδραιώσει  Ενιαία Πελατοκεντρική Κουλτούρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των Πελατών της WIND στην κινητή και τη σταθερή τηλεφωνία.

Το βραβείο παρέλαβε η Μαργαρίτα Γεροντοπούλου, Customer Experience Senior Manager της WIND Ελλάς η οποία δήλωσε: «Μέσα από το πρόγραμμα εκπαίδευσης οπλιστήκαμε με εφόδια, πήραμε μεθοδολογίες που κάνουν πιο αποτελεσματική την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το βραβείο ανήκει σε όλους τους ανθρώπους του κέντρου και των καταστημάτων που είναι ο καθρέφτης της εταιρείας μας.».

Μαζί της στη σκηνή ανέβηκε η Βάνα Καραγιάννη, Commercial Training Senior Manager της WIND Ελλάς που εργάστηκε με την ομάδα της για το πλάνο εκπαίδευσης: «Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην άριστη εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας και κάθε ενέργεια εκπαίδευσης ενισχύει ακόμη περισσότερο την πελατοκεντρική κουλτούρα μας.».

Το κορυφαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης που εφάρμοσε η εταιρεία εκτόξευσε την ποιότητα του τρόπου Εξυπηρέτησης Πελατών με αποτέλεσμα ο Δείκτης Ικανοποίησης Πελατών ν’ αυξηθεί σε ποσοστό 85% καθώς η ικανοποίηση των συνδρομητών από την ταχύτητα εξυπηρέτησης αγγίζει το 90%.  Επιπρόσθετα, 93% των πελατών WIND δηλώνουν ευχαριστημένοι από την κατάρτιση των πωλητών ενώ το 95% χαρακτηρίζει άριστη τη φιλικότητα και την ευγένεια της ομάδας.