Με στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη ελλήνων αθλητών, τόσο ερασιτεχνών όσο και πρωταθλητών σε παιδικές και νεαρές ηλικίες, και την κατάκτηση ακόμα περισσότερων διακρίσεων για τους ίδιους και την Ελλάδα, ιδρύεται η νέα μη-κερδοσκοπική οργάνωση «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», με σκοπό τόσο τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων και συνεδρίων, όσο και τη συμμετοχή σε αντίστοιχα προγράμματα και συμπράξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η νεοσύστατη ΜΚΟ αποτελεί αποτέλεσμα του σπόρου που «ρίζωσε» στις καρδιές τριών γυναικών, της Έλλης Φλέγγα, της Μαρίνας Λήδας Κουταρέλλη και της Ευγενίας Τζαννίνη, μέσα από τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία #charity4u των Holmes Place, και με την ίδρυσή της αποδεικνύουν ότι η αγάπη για τον αθλητισμό και την ευεξία μπορούν να ενώσουν και να εξυπηρετήσουν πολύ καλούς σκοπούς.

Η Έλλη Φλέγγα έχει αποδείξει την αγάπη της για την άθληση, τόσο ως CEO των Holmes Place Fitness Clubs όσο και ως μέλος της ομάδας Pastra Cretonaxiosa, της πρώτης ελληνικής ομάδας που διέσχισε τη Μάγχη σε σκυταλοδρομία 8 ατόμων με χρόνο ρεκόρ, τον περασμένο Αύγουστο. Η Μαρίνα Λήδα Κουταρέλλη, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ιδρύτρια των Spetses mini Marathon και Spetsathlon, των μεγαλύτερων events αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα κάθε χρόνο ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει και να προσφέρει μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας και συγκίνησης. Τέλος, η Ευγενία Τζαννίνη, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, η οποία έδωσε υπόσταση σε αυτήν την ΜΚΟ, υπηρέτησε εθελοντικά ως δικηγόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες τoυ 2004, ενώ αποτελεί ακόμα ένα μέλος της ομάδας Pastra Cretonaxiosa, αλλά και εμπνευστή του σπουδαίου εγχειρήματος της ομάδας.

Τα ιδρυτικά μέλη συμπληρώνουν οι: Άδα Σταματάτου, Έφη Σίψα, Μαίρη Λιάρου, Στέλιος Μιχαλόπουλος, Νίκος Καρανικόλας, Κωνσταντίνος Μίχος, Σωτήρης Πάστρας, Αποστολης Τσαγκαρακης, Γιωργος Παπαιωαννου, Βασίλης Μαρούλης, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Βαγγέλης Ζουρμπάκης, Παύλος Κανελλόπουλος και Ισαάκ Καριπίδης.

Ήδη, η Μη-Κερδοσκοπική Οργάνωση «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», έχει προγραμματίσει 3 μεγάλα αθλητικά events για το 2017, τα οποία έχουν ως στόχο να ενώσουν όλες τις γωνίες της Ελλάδας κάτω από τις αξίες της άθλησης και της προσφοράς.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι: www.charity4u.gr και info@charity4u.gr