Η APIVITA παρουσιάζει τη σειρά APIVITA MENS CARE με 6 μοναδικά προϊόντα για την περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας.

Τα προϊόντα της σειράς MEN’S CARE έχουν πλούσιες συνθέσεις με 88%-99% φυσικά συστατικά. Η αποτελεσματικότητα τους βασίζεται στο συνδυασμό εκχυλισμάτων από ελληνικά ιπποκρατικά φυτά, αιθερίων ελαίων και φυτικών συστατικών που περιέχουν, η δράση των οποίων αποδεικνύεται με κλινικές και εργαστηριακές μελέτες. Η πρόπολη, ο κέρδος, το βάλσαμο, το ρεβίθι, το κάρδαμο και η συμήδα είναι είναι μόνο μερικά από τα φυσικά συστατικά που περιέχει η σειρά και τα οποία περιποιούνται ιδανικά την ανδρική επιδερμίδα.

Η σειρά APIVITA MEN’S CARE δεν περιλαμβάνει οινόπνευμα, συστατικό που υπάρχει στα περισσότερα ανδρικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, γιατί προκαλεί ερεθισμούς και ξηραίνει την επιδερμίδα. Χάρη στην πρόπολη και τα αιθέρια έλαια τα προϊόντα της σειράς έχουν ελαφριά μη λιπαρή υφή και προσφέρουν αντισηπτική δράση.

Όπως όλα τα προϊόντα APIVITA η σειρά MEN’S CARE δεν περιλαμβάνει paraben, σιλικόνες, οινόπνευμα, προπυλενογλυκόλη και παραφινέλαιο.

Η σειρά περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

ΑΠΑΛΗ ΚΡΕΜΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ
με βάλσαμο και πρόπολη

99% φυσικά συστατικά

Η απαλή κρέμα ξυρίσματος της σειράς APIVITA MEN’S CARE μαλακώνει τα γένια και προσφέρει βαθύ και εύκολο ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς χάρη στο βάλσαμο, την καλέντουλα το μελισσοκέρι και το σαμπούκο. Προστατεύει την επιδερμίδα χάρη στις αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες της πρόπολης. Χάρη στη δράση των βιολογικών αιθερίων ελαίων από κέδρο, κάρδαμο, λεμόνι και φασκόμηλο τονώνει τη διάθεση και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Λ.Τ 13,20€

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ AFTER SHAVE ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ
με βάλσαμο και πρόπολη

97% φυσικά συστατικά

Το μοναδικό ενυδατικό after shave περιποιείται την επιδερμίδα και καταπραΰνει πιθανούς ερεθισμούς μετά το το ξύρισμα χάρη στα βιολογικά εκχυλίσματα από βάλσαμο, καλέντουλα, χαμομήλι και σαμπούκο.  Ενυδατώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση δροσιάς χάρη στη σημύδα, και παράλληλα την προστατεύει από τις μολύνσεις μετά το ξύρισμα χάρη στις αντισηπτικές ιδιότητες της πρόπολης.

Λ.Τ 19,40€

ΚΡΕΜΑ – GEL ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΔΡΟΣΕΡΗ – ΜΗ ΛΙΠΑΡΗ ΥΦΗ
με κέδρο και πρόπολη

92% φυσικά συστατικά

Η κρέμα – gel ενυδάτωσης έχει δροσερή μη λιπαρή υφή, ιδανική για την ανδρική επιδερμίδα. Ενυδατώνει σε βάθος και τονώνει χαρίζοντας μοναδική αίσθηση δροσιάς, χάρη στη σημύδα και την αλόη, ενώ το βάλσαμο προσφέρει απαλή περιποίηση και αποτρέπει από τη δημιουργία ερεθισμών. Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες χάρη στο κάρδαμο και την πρόπολη.

Λ.Τ 20,50€

ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ & ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΜΑΤΙΑ
με κάρδαμο και πρόπολη

96% φυσικά συστατικά
Η αντιρυτιδική κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια μειώνει την επιφάνεια και το βάθος των ρυτίδων χάρη στο βιολογικό εκχύλισμα δασικής οξιάς. Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση χάρη στην πρόπολη και το κάρδαμο. Βοηθά την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει τα σημάδια κούρασης και απαλύνει τους μαύρους κύκλους χάρη στο ρεβίθι και το ρούσκο.

Λ.Τ 28,70€

EAU DE TOILETTE
με κέδρο και κάρδαμο

90% φυσικά συστατικά

Το απόλυτο ανδρικό άρωμα με χαρακτήρα ξύλου και κεχριμπαριού. Ένα μοναδικό μίγμα από 7 αιθέρια έλαια, κέδρο, κάρδαμο, λεμόνι, πορτοκάλι, μανταρίνι, περγαμόντο και φασκόμηλο που αναζωογονούν τις αισθήσεις. Το eau de toilette της σειράς APIVITA MEN’S CARE συνδυάζει αρμονικά πινελιές εσπεριδοειδών στις υψηλές νότες που τονώνουν τη διάθεση και αναζωογονούν, λεβάντα στην καρδιά του, η οποία χαλαρώνει, και ζεστό σανδαλόξυλο στο τελείωμα, που απομακρύνει τη συναισθηματική ένταση.

Λ.Τ 40,30€

ΣΑΜΠΟΥΑΝ – ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ
με κάρδαμο και πρόπολη

88% φυσικά συστατικά

Ένα προϊόν 2 σε 1, σαμπουάν και αφρόλουτρο, το οποίο καθαρίζει απαλά το σώμα και τα μαλλιά, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη ρύθμιση της λιπαρότητας χάρη στην πρόπολη και τη γλυκύρριζα. Διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας και τη φυσική υγρασία των μαλλιών χάρη στις πρωτεΐνες ρυζιού.

Λ.Τ 10,10€

 

Τα προϊόντα της σειράς APIVITA MENS CARE θα τα βρείτε στα φαρμακεία και στο κατάστημα APIVITA, Σόλωνος 26, Αθήνα.