Είμαστε μόνο μια ανάσα πριν χαιρετήσουμε τον Νοέμβρη και χωριστούμε σε στρατόπεδα στο γραφείο.  Αυτοί που θέλουν να στολίσουν και αυτοί που δεν γουστάρουν ούτε για πλάκα τη φάση, είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη της χρονιάς. Θα έχουμε όμως χρόνο να τα πούμε αυτά αναλυτικά, από εβδομάδα…

Τώρα, αυτό που μας απασχολεί είναι να σε ενημερώσουμε για όσα μπορεί να έχασες τις μέρες που μας πέρασαν και δεν έπρεπε. Τι νόημα έχει Προβοκάτορα και Προβοκατόρισσα να γράφουμε εμείς, αν δεν μας διαβάζεις εσύ; Απαντάμε αμέσως: ΚΑΝΕΝΑ!

Έτσι λοιπόν, τα διαλέξαμε, τα σενιάραμε και στα παρουσιάζουμε ξανά, για ένα υπερφανταστικό Σαββατοκύριακο.

1. Η Χρύσα Λύκου, έπαθε ταραχή πέφτοντας πάνω σε εικόνες, από κακοποιημένα ζώα. Ταυρομαχίες, ζωολογικοί κήποι, σαφάρι, θαλάσσια πάρκα και τσίρκο, είναι η πιο ντροπιαστική επίδειξη δύναμης του ανθρώπου, πάνω στα ζώα. Στο άρθρο που μπορείς να δεις εδώ, θα σε προβληματίσει για το πώς τα θεάματα αυτά, είναι βαμμένα με αίμα. Μην γίνεσαι συνεργός, κανένα ζώο σε αιχμαλωσία!

https://www.youtube.com/watch?v=p6DRfNotlzA

2. Τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται, πόσο μάλλον όπως τα φαντάζεσαι! Είναι πολύ λογικό, στα 18 να νομίζεις ότι σαν φοιτητής, θα κάνεις τη ζωή που ονειρεύεσαι από το Γυμνάσιο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Ό,τι σκέφτεσαι βγάλτο από το μυαλό σου ή βάλτο σε ένα νέο, πιο ρεαλιστικό πλαίσιο. Εδώ, θα βρεις τι πραγματικά σε περιμένει και να θυμάσαι… ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, όπως εσένα ο Κώστας Μανιάτης.

3. Τα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ήταν μόνο για τις εξετάσεις ή τα αναγνωρίζεις και στους δρόμους; Ο Νίκος Μπόβολος, σε τεστάρει πριν βγεις τη Σαββατιάτικη τσάρκα σου. Κάνει τον ΚΟΚ άνω κάτω και σε περιμένει να σκοράρεις. Που δίνει αλήθεια προτεραιότητα, το κενό τρίγωνο;

4. Ο Νίκος Ράπτης, ταξίδεψε στο “Χόλιγουντ”, άραξε με τον τεράστιο Μπουκόβσκι και άκουσε την τελευταία κατάθεση της ψυχής του. Λιώμα από το ποτό, περπάτησαν ανάμεσα σε καπνούς, σκέφτηκαν γυναίκες και χάιδεψαν νωχελικές γάτες, που βρέθηκαν στο διάβα τους. Ο γέρο-Χανκ τα λέει και τα κάνει όλα, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Διάβασε τον εδώ και πες μας αν έχουμε άδικο, που κολλήσαμε έτσι μαζί του.

5. Κολλήσαμε με το Westworld και τώρα παίζει θέμα. Ο Anthony Hopkins, μας καίει το μυαλό σε μια πλοκή φοβερή και τρομερή. Ήταν να μη γίνει η ανάφλεξη όπως καταλαβαίνεις! Πήραμε σβάρνα να θυμηθούμε όλες τις ρομποταινίες που πέρασαν τη φαντασία μας, σε άλλους κόσμους. Κάνε το τεστ, για να ξέρεις που βρίσκεσαι βρε παιδί μου και τι πρέπει να δεις αν δεν το έχεις κάνει, ΑΜΕΣΑ!

6. Χριστούγεννα τον επόμενο μήνα και είπαμε να ξεσκονίσουμε τα παιδικά παραμύθια, για τους μικρούς μας φίλους. Τα πράγματα δεν πήγαν εντυπωσιακά καλά όμως. Η ωριμότητα των χρόνων πια, μας έφερε μπροστά σε μια σκληρή διαπίστωση. Οι ιστορίες που διαβάζουμε με την πιο γλυκιά φωνή στα παιδιά, είναι πέρα για πέρα σκατόψυχες! Δεν μας πιστεύεις; Τσέκαρε εδώ, και μπες και εσύ σε σκέψεις.

https://www.youtube.com/watch?v=hwcNvhzkcfY

7. Επειδή όμως η ζωή δεν έχει μόνο πλάκα, στα νέα της εβδομάδας αναρωτηθήκαμε τι στην ευχή συμβαίνει και “κατεβάζουμε ρολά”, όταν οι άνθρωποι γύρω μας αρρωσταίνουν. Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να τους αγκαλιάσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως πριν; Αν η ψυχολογία είναι το πιο βασικό για έναν ασθενή, γιατί πρέπει να του τη διαλύουμε εμείς πρώτοι; Τσέκαρε τους προβληματισμούς και δες αν τελικά αξίζει να σνομπάρουμε τους ανθρώπους, που μας έχουν ανάγκη.

8. Μια βδομάδα σαν αυτή που πέρασε, γεννήθηκε ο πολύ μεγάλος ποιητής και στιχουργός Άλκης Αλκαίος. Με μια πιρόγα, η Χρύσα Λύκου μοιράστηκε την προσωπική ιστορία της οικογένειας της με εκείνον και κάπως έτσι, τον νιώσαμε πιο κοντά μας. Τα χρόνια της δικτατορίας, το μεγάλο πρόβλημα της υγείας του και το τεράστιο έργο του, όλα μαζεμένα εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=D-oTULsL_fA

9. Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκλεισε τα 32 και στο γραφείο δεν αντέξαμε το γεγονός. Τα βλέμματα κόλλησαν στις οθόνες, στέλνοντας ευχές για χρόνια πολλά και αφόρητα σέξυ. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε δώρο ΣΕ ΕΜΑΣ, 10 υπερφυσικά GIFs και υποκλιθήκαμε στη θηλυκότητα της. 

10. Τέλος, στείλαμε μηνύματα στον 7χρονο εαυτό μας και τρολάραμε τη φάση όσο αντέξαμε. Του είπαμε ψέματα ότι δεν υπάρχει άγιος Βασίλης, του μάθαμε “τι είναι υιοθετημένο” και γενικά κάναμε όλες τις κακές μας σκέψεις, πράξη. Αν ήμασταν καλά στα 7, δεν θα ήμασταν σε αυτήν την κατάσταση στα 27…

Βonus: Η Devora δίνει μάχη με τη Marouska, σε ένα video που μας θυμίζει πόσο γελάγαμε κάποτε, με τις ελληνικές σειρές!

Υ.Γ: Αν θες να δεις και το προηγούμενο flashback για τσεκ εδώ