Μετά τις εσωτερικές μας αναταράξεις για το αν θα στολίσουμε τελικά ή όχι το γραφείο (η Λύκου μας πετάει στολίδια στο κεφάλι από τον Σεπτέμβρη), καταφέραμε με χίλια ζόρια και να ετοιμάσουμε το Flashback με τα 10 καλύτερα θέματά μας.

Και Ομπάμα είχαμε, και επέτειο Πολυτεχνείου, μέχρι και ανταπόκριση από τη Νέα Υόρκη κάναμε για πάρτη σου…

Πάμε μία στα “μπαμ” να τα δούμε;

1. Η εβδομάδα ξεκίνησε γκανγκστερικά και με αρκετό ραπ, αφού ο Νίκος Ράπτης είδε το “Straight Outta Compton” (η ταινία έχει σαρώσει τα Αμερικάνικα ταμεία) και αποφάσισε να γράψει τα Μαθήματα ζωής που πήρε από τον Ice Cube και την παρέα του.

2. Ο Κώστας ο Μανιάτης έξαλλος με τη νέα αύξηση που ετοιμάζει η κυβέρνηση από 1η Γενάρη στον καφέ, αναρωτήθηκε: “Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς καφέ;“. Έπειτα πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έφτιαξε 10 memes γεμάτα νύστα, τσαντίλα και πολλά νεύρα.

3. Την ίδια μέρα έσκασε μύτη και ο Ομπάμα στην Ελλάδα (και έκλεισε για ασφάλεια μέχρι και η Εγνατία). Γι’ αυτό και αμέσως στείλαμε τον Μπόβολο να μάθει πώς θα περάσει ο πρώην Πλανητάρχης το πρώτο του 24ωρο στην Ελλάδα. Κι εκείνος τα ρουφιάνεψε όλα -πριν καλά καλά γίνουν-. Για τσέκαρε.

4. Στην αντίπερα όχθη τώρα. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Ο ομογενής Προβοκάτορας Διονύσης Ρόκος ξενερωμένος με την εκλογή Τραμπ, πήγε στην πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νέα Υόρκη κατά του νέου Πλανητάρχη. Και μάλλον τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά όσο νομίζαμε .

5. Kαι μιας και βρισκόμαστε σε mood Αμερικάνικο, φτιάξαμε ένα ψιλοεύκολο κουιζάκι με τους Προέδρους των ΗΠΑ. Και το ερώτημα που σου θέτουμε είναι απλό: Μπορείς να βρεις τον Πρόεδρο των ΗΠΑ από μία και μόνο Photo;

6. Από την άλλη, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου η Χρύσα η Λύκου αποτύπωσε σ’ ένα κείμενο μια μεγάλη αλήθεια. Δηλαδή, ότι το Πολυτεχνείο δεν είναι η γενιά του Πολυτεχνείου. Και φυσικά με τα επιχειρήματά της έχει δίκιο…


7. Αλλάζουμε τελείως κλίμα -και πάλι- και ταξιδεύουμε κάμποσα χρόνια πίσω. Το νοσταλγικό ερώτημα:”Ποια συγκροτήματα λιώσατε στα φοιτητικά σας χρόνια” τίθεται στα γραφεία του Provocateur και οι 5 Προβοκάτορες σκουπίζουν δάκρυα και απαντούν.

8. Την εβδομάδα που μας πέρασε, ωστόσο, είπαμε να σταθούμε στο πλευρό όλων των σερβιτόρων και να τα βάλουμε για πρώτη φορά δημόσια με τους πελάτες. Έπρεπε κάποια στιγμή να το κάνουμε. Τώρα πάρε 10 memes που δείχνουν πόσο ελεεινά αγενής πελάτης είσαι και τσιμουδιά.

9. Ω, ναι. Είχαμε και ποδοσφαιρό αφιέρωμα στον ένα και μοναδικό Χρήστο Βαζέχα. Ο Χρήστος έγινε 52 και σε συνεργασία με το Sportdog συλλέξαμε τις 10 καλύτερες στιγμές του. Σε 10 GIFs φυσικά. wink 

10. Τα καλύτερα όπως πάντα για το τέλος. Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μόλις γύρισε από την Αγγλία, πήρε τα απαραίτητα υλικά και μας έφτιαξε το ρόφημα που έχει ξετρελάνει όλη την Ευρώπη. Και ποιο είναι αυτό; Latte με Κουρκουμά.

Bonus: H Προβοκατόρικη παραγωγή που έκανε θραύση στα ελληνικά ιντερνετςςςςςς. Τι μηνύματα έλαβε ο Ομπάμα από 11 πασίγνωστους Έλληνες; Για τσέκαρε τώρα και τα ξαναλέμε στο επόμενο flashback. heart

Υ.Γ: Αν θες να δεις και το προηγούμενο flashback για τσεκ εδώ.