Το WIND pop up store στην  Marathon Expo του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας αποτελεί σημείο συνάντησης για τους δρομείς που είναι και λάτρεις της τεχνολογίας αφού εκεί θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία σε Samsung 4G Smartphones & αξεσουάρ σε εξαιρετικές τιμές από σήμερα και έως το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Οι αποκλειστικές προσφορές μόνο για τους δρομείς των αγώνων της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, είναι:

το τελευταίας τεχνολογίας 4G Smartphone Samsung Galaxy J1 (2016) στην απίστευτη τιμή των 99€ (από 169€ αρχική τιμή), για περιορισμένα τεμάχια!

το απίστευτο fitness band για δρομείς Gear FIT 2 στα 149€ (από 199€ αρχική τιμή) που κάνει την προπόνηση μας ακόμα πιο αποτελεσματική με την καταγραφή των  καρδιακών παλμών και της έντασης.

Οι εξειδικευμένες ομάδες της WIND και της Samsung θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης εντοπίζοντας  το πακέτο κινητής που ταιριάζει στις ανάγκες τους και λύνοντας οποιαδήποτε απορία για τη χρήση των smartphones.

Επειδή οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, τα μέλη της WIND Running Team που θα επισκεφθούν το περίπτερο για να παραλάβουν τη συμμετοχή τους θα λάβουν δωροεπιταγή  έκπτωσης 25% σε όλα τα αθλητικά είδη της GSA Sport.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε to www.athensclassicmarathonexpo.gr