Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Καλή ή κακή, αυτή ήταν και πάει πέρασε! Μια νέα ετοιμάζεται να σκάσει μύτη, αλλά για στάσου μια στιγμή. Είσαι σίγουρος ότι έχεις ξεμπερδέψει εντελώς με την προηγούμενη; Έχεις διαβάσει, όσα με κέφι και σκέψη γράψαμε για ακόμη μια φορά για εσένα;

Αν όχι, μην απελπίζεσαι. Μαζέψαμε τα 10 τα καλά, τα σενιάραμε και ΝΑΤΑ! 

1. Αν είσαι κοντά στα 30, ο Κώστας Μανιάτης είναι εδώ για να σου κάνει την καρδιά περιβόλι. Σκαρφίστηκε 20 αλήθειες που δεν θέλεις να πεις σίγουρα στον εαυτό σου και σε στέλνει για κονιάκ. Για να ξέρεις, τα παιδιά που θα δώσουν φέτος Πανελλήνιες γεννήθηκαν τη χρονιά του Σεισμού της Αθήνας το ’99…

2. Ο Νίκος Ράπτης, κόλλησε με το Τίτσου και τώρα παίζει θέμα. Χαρτοπαίκτης από μικρός, στα όνειρα του τον κυνηγούν δράκοι, σκύλοι και μπόμπες. Μοναδικός του αντίπαλος η γκαντεμιά. Αποφεύγει να μπει στη φάση με το κορίτσι του, γιατί δεν ελέγχει το στόμα του όταν σκάει το σκατόφυλλο. 

3. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έριξε πόρτα σε ρατσιστές και ομοφοβικούς και η Χρύσα Λύκου πολύ το ευχαριστήθηκε. Έγραψε τα 6 reactions για αυτήν την εμφάνιση και ελπίζει να συμφωνείτε. Υιοθετούμε ότι ο ρατσισμός είναι αντίθετος με την ανθρώπινη φύση και ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. 

4. Τα παιδικά τραγούδια δεν είναι για να νανουρίζεις τα παιδιά σου, για αυτό το νου σου. Ο Νίκος Μπόβολος, νοιάστηκε για το πώς μεγαλώνει το μέλλον αυτού του κόσμου και διαπιστώσαμε γιατί να πράγματα πάνε τόσο στραβά. Τα αθώα τραγουδάκια κρύβουν εφιάλτες, οπότε ρίξε μια ματιά…

https://www.youtube.com/watch?v=evGC9hekem0

5. Τα πτυχία είναι ο μεγάλος βραχνάς της νέα γενιάς. Τα μαζεύει, τα κορνιζάρει και κάθεται από κάτω τους και κλαίει. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά μη μασάς. Τσέκαρε πως μπορείς να δεις τη ζωή σου λίγο διαφορετικά, αλλάζοντας την για πάντα.

6. Ο Σταμάτης Γονίδης, μας καψούρεψε με τα τραγούδια του πολλές φορές. Ήπιαμε, καπνίσαμε, τραγουδήσαμε, το ζήσαμε με λίγα λόγια. Τον τελευταίο καιρό όμως, αδυνατούμε να τον παρακολουθήσουμε και ελπίζουμε να μην είναι μόνο δική μας διαπίστωση. Μετά την ανακάλυψη, του μεταφυσικού Snapchat του, το άγχος μας για αυτόν μεγάλωσε…

7. Οι 7 τύποι είναι πάλι εδώ και διαβάζουν ακατάπαυστα. Σίγουρα τους έχεις δει και εσύ, εμείς όμως τους βάλαμε σε κατηγορίες, για να τους αποφεύγεις. Τι είναι τα βιβλιοπωλεία δηλαδή; Όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει; Όχι φίλε μου… Το βιβλιοπωλείο είναι για αρχόντους δεν είναι για λινάτσες.

8. Εντάξει, ο Ιερώνυμος πήρε φόρα και ούτε η οργή του Θεού δεν μπορεί να μας σταματήσει με κάτι τέτοια. Ψάξαμε και δεν δυσκολευτήκαμε να βρούμε κάποιες από εκείνες τις στιγμές, που οι τύποι με τα ριχτά τα έκαναν μαντάρα με την αγάπη και τον λόγου του Θεού. Προοδεύουμε καταπληκτικά!


9. “Το χιπ χοπ έχει αλλάξει πολύ, μοιάζει πιο πολύ με ένα ψόφιο πουλί.” Αυτά και άλλα τέτοια φανταστικά μας είπε ο Τάκι Τσαν, λίγο πριν σκάσει μύτη στο Gagarin. Διάβασε τη γνώμη τους για την αγάπη και πήγαινε να τον καμαρώσεις γιατί είναι εντελώς Ζωντανός ο Νεκρός.

10. Τέλος, ο Μπαμπινιώτης σε περιμένει στη γωνία. Όλες τις κοπάνες του σχολείου σου θα της πληρώσεις σε αυτό το άρθρο. 15 λέξει που δεν ξέρεις τι σημαίνουν και δεν ελπίζουμε ότι θα μάθεις ποτέ. Παρόλα αυτά, κάνε το τεστάκι γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.