Οι νέοι σήμερα δεν κάνουν μακροχρόνια πλάνα για το μέλλον, αλλά ζουν με αυθορμητισμό την κάθε στιγμή αναζητώντας νέες εμπειρίες. Βρίσκονται σε διαρκή κίνηση, ταξιδεύουν, κάνουν νέους φίλους και ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.  Τα Caprice Παπαδοπούλου σε εμπνέουν να ζήσεις νέες εμπειρίες και «ρολάρουν» μαζί σου κάθε φορά που μπαίνεις σε μια νέα «φάση».  Είναι εκεί για να κάνουν όλες τις νέες εμπειρίες που ζεις με τους φίλους σου ακόμα πιο απολαυστικές.

Τώρα ζήσε κι εσύ την εμπειρία του Let’s Roll! παίρνοντας μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό μέσω της εφαρμογής Visual Shazam με τους παρακάτω δύο τρόπους.

Πρώτος τρόπος: Αγόρασε την αγαπημένη σου συσκευασία Caprice Παπαδοπούλου με το σήμα του Shazam. Έπειτα μπες στην εφαρμογή του Shazam και πατώντας το ειδικό κουμπί με τη φωτογραφική μηχανή κάνε Visual Shazam την τάπα που θα βρεις μέσα στη συσκευασία. Μόλις ολοκληρωθεί το σκανάρισμα σου, ενημερώνεσαι εάν είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει μια από τις αμέτρητες Let’s Roll! εμπειρίες.  Όλοι ανεξαιρέτως μπαίνουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, μια μοναδική εμπειρία Desert Sand Surfing στο Ντουμπάι.

Δεύτερος τρόπος: Εντόπισε τις ειδικά διαμορφωμένες στάσεις λεωφορείων Caprice Παπαδοπούλου σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και κάνε Visual Shazam πάνω στο εικαστικό τους. Μόλις ολοκληρωθεί το σκανάρισμα σου, ενημερώνεσαι εκείνη τη στιγμή αν είσαι ο τυχερός.  Όλοι ανεξαιρέτως μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση για την μοναδική εμπειρία Desert Sand Surfing στο Ντουμπάι.

Ζήσε τώρα την εμπειρία του Let’s Roll! από τα Caprice Παπαδοπούλου και απόλαυσε τις πιο πρωτόγνωρες εμπειρίες της ζωής σου. Are you ready to Roll?