Στην καρδιά της Γλυφάδας, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 18, εγκαινιάστηκε η νέα Boutique της Nespresso.

Στο μοναδικά σχεδιασμένο χώρο της νέας Boutique, οι λάτρεις του καφέ των Νοτίων Προαστίων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία καφέ Nespresso και την άριστη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους Coffee Specialists.

Τα εγκαίνια της Boutique πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκλεκτών καλεσμένων σε μία state-of-the-art εκδήλωση με πρωταγωνιστή τον καφέ.

Μαγευτικό στιγμιότυπο των εγκαινίων, το 3D projection mapping video που προβλήθηκε στην πρόσοψη του κτιρίου και παρουσίασε τη διαδρομή του καφέ από τις φυτείες των χωρών προέλευσης ως το φλιτζάνι μας. Το video σηματοδότησε με μοναδικό τρόπο την έλευση της νέας Boutique στη Γλυφάδα, σημείο που ο καφές καταλήγει μετά από ένα μακρινό ταξίδι.

Οικοδέσποινα της βραδιάς, η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία με τη ζωντάνια της έδωσε ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γεώργιος Παπανικολάου, οι Ολυμπιονίκες ιστιοπλοΐας, κ.κ. Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής και πλήθος εκλεκτών καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς και το χώρο της γαστρονομίας. Ανάμεσά τους, η Βίκυ Καγιά, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Όλγα Φαρμάκη, οι chefs Βαγγέλης Δρίσκας και Γιάννης Λουκάκος, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι των Μέσων.

Μετά την εντυπωσιακή προβολή ακολούθησε cocktail party με μοριακά cocktails Nespresso διά χειρός του βραβευμένου bartender Σπύρου Κερκύρα.