Mια εβδομάδα εξωφρενική-παράλογη-ανορθόλογη έφτασε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο τέλος της. Και λέμε εξωφρενική-παράλογη-ανορθόλογη, αφού και χωρίς Στέφανο Χίο μείναμε (της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες λέμε), αλλά και το διασημότερο ζευγάρι του πλανήτη Μενεγάκη-Ματέο Πιτ-Τζολί άρχισε να ψάχνει για καλό δικηγόρο.

Κι εμείς τι κάναμε για όλα αυτά;

Στείλαμε τον ρουφιάνο μας Νίκο Ράπτη, για να ρίξει μια υποκλοπή στο κινητό της Τζολί και να δει με ποιον μίλησε μετά τον χωρισμό. Και ο Νικόλας ανακάλυψε ότι αντάλλαξε μηνύματα με την Άνιστον, την πρώην Πίτταινα δηλαδή… Για τσέκαρε!

Επειδή όμως η φάση #brangelina κούρασε, ο Ηλίας ο Γεροντόπουλος (ο κινηματογραφιάς μας), θέτει ένα μεγάλο χολιγουντιανό και σοβαρό ερώτημα. “Μήπως η επανεκτέλεση είναι μερικές φορές καλύτερη από το πρωτότυπο;” μας λέει και ευθύς μας απαντάει με 7 ΕΠΙΚΑ ριμέικ καλύτερα από το πρωτότυπο. Πες τα ρε Λιάκο.

Από την άλλη, ο Κώστας ο Μανιάτης, πήρε 5 ρομαντικές ταινίες που έχουν γίνει βάιραλ, (όπως το Notebook και το Νόττινγκ Χιλ) και έγραψε μια περίληψη για την κάθε μία ξεχωριστά. Γι’ αυτό τσίμπα τις Περιλήψεις ρομαντικών ταινιών από ένα ΚΑΦΡΟ τύπο… ή από έναν Κώστα, από την Θήβα και Αεκτζή (το ίδιο και το αυτό).



Ο Κώστας ο Μανιάτης και πάλι, συγκινησιακά φορτισμένος που τελείωσε το καλοκαίρι, αποφάσισε να γράψει ένα τεράστιο RIP στον τζίτζικα, όπως του αναλογεί. “Έζησες γρήγορα, πέθανες νέος, μας έπρηξες τα ούμπαλα. Καλό ταξίδι φίλε…

Ο Νίκος ο Μπόβολος, εκτός από το να συνομιλεί ατελείωτες ώρες με το καναρίνι του τον Μπάμπη, όποτε ξεκλεύει λίγο χρόνο ρίχνει και καμιά κλωτσιά. “Ζω για την Κυριακή στα τοπικά…” μας λέει και ταυτόχρονα μας περιγράφει μια συνηθισμένη ημέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μήπως μας λέει ψέμματα όμως ο Μπόβολος, ότι και καλά έχεις παίξει Δ’ Εθνική; Μήπως ανήκει κι αυτό το στόρι του μέσα στις πιο συνηθισμένες μούφες που λένε οι άντρες μεταξύ τους; Τσεκάρουμε και επιστρέφουμε να τον κράξουμε λοιπόν…

Στα πιο σοβαρά μας θέματα, η Χρύσα η Λύκου έκανε μια παλικαρίσια έρευνα και ανακάλυψε 4 Έλληνες δημιουργούς που απογείωσαν τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Το ‘ξερες μωρέ ότι η Ριάνα φοράει Ελληνικό σανδάλι; Τι; Δεν το ΄ξερες; Καιρός να το μάθεις.

Αλλάζουμε τελείως θέμα και πάμε να κάψουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο Νίκος ο Ράπτης, γνωστός για την αγάπη του στα σκυλάδικα, πήρε 11 πασίγνωστα λαϊκά και τα μετέφρασε στο μπαμ σε Αγγλικά και ρωτάει ντόμπρα: Μπορείς να βρεις το λαϊκό άσμα από τον μεταφρασμένο στίχο του;

Και επειδή το ωραιότερο μέρος για να ακούσεις λαϊκά είναι με διαφορά το ΤΑΞΙ, ο Νίκος Μπόβολος επιστρέφει δυναμικά και μας παρουσιάζει τους 7 τύπους που συναντάς μέσα στο ΤΑΞΙ. Δηλαδή, τους ίδιους τους ταξιτζήδες.

Από τα σκυλάδικα το γυρίζουμε στην τέχνη και συγκεκριμένα στην πρώτη ταινία στον ΚΟΣΜΟ, ζωγραφισμένη αποκλειστικά στο χέρι που έρχεται… από το Κορωπί. Εμείς βρεθήκαμε εκεί, μαζέψαμε τα σαγόνια μας και αράξαμε με τον Βίνσεντ.

Bonus: Παγκόσμια ημέρα Αλτσχάιμερ η Τετάρτη που μας πέρασε κι εμείς ετοιμάσαμε μια παραγωγή για μια νόσο που μέχρι και σήμερα θεωρείται ταμπού. Για τσέκαρε! yes


Καλή ξεκούραση παίδες heart