ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!! Έλα τα κεφάλια μέσα πάλι, μικραίνει και η μέρα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Ξεχάσαμε κανένα κλισέ; Μάλλον όχι. Είπαμε δεν ξαναγράφουμε προλόγους στο Flashback και αυτό είναι δέσμευση.

Αυτά είναι τα 10 θέματα του Provocateur που έχασες αυτή την εβδομάδα ενώ φυσικά και δεν έπρεπε!

Η εβδομάδα ξεκίνησε με την είδηση που υποστήριζε ότι η κυβέρνηση βρισκόμενη σε απελπισμένη αναζήτηση εσόδων, θα ψάχνει εξονυχιστικά τα social media των φορολογουμένων για φορολογήσει φραγκάτους τύπους που κρύβονται. Οι Έλληνες διάσημοι λοιπόν άρχισαν να ποστάρουν την πραγματική τους ζωή για να μην πληρώσουν φράγκο κι εμείς τα αποκαλύπτουμε όλα.

Αφού λύσαμε τα προβλήματα του κράτους, είπαμε να ασχοληθούμε και με αυτά της παιδικής μας ηλικίας. Θέμα μας τα αγαπημένα video games του παρελθόντος. Για πες, πόσο καλά θυμάσαι τα ονόματα 12 πολύ γνωστών χαρακτήρων από τα παιχνίδια που έλιωνες μικρός; 

Η αλήθεια είναι πως τα video games είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας του μέσου φοιτητή. Γι’ αυτό κι εμείς ασχοληθήκαμε και με αυτούς την εβδομάδα που μας πέρασε. Αυτά είναι 5 πράγματα που νομίζεις ότι θα αλλάξουν τώρα που θα είσαι φοιτητής, αλλά πίστεψέ μας, δεν θα αλλάξουν ούτε στο ελάχιστο.

Ένα ακόμη συστατικό της καλής φοιτητικής ζωής είναι οι ταινίες και οι σειρές που ξέρουμε πολύ καλά ότι θα ξεκοκκαλίσεις τώρα που θα κάνεις τη ζωάρα σου. Γι’ αυτό κι εμείς μαζέψαμε μερικές από τις γνωστές σειρές που θα δεις στο σπιτάκι σου και τους δώσαμε λίγο πιο ειλικρινείς τιτλούς από αυτούς που έχουν επιλέξει οι συντελεστές τους. Για τσέκαρε…

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που είτε πέρασαν κάπου που δεν θέλουν στα αλήθεια να φοιτήσουν, είτε δεν πέρασαν πουθενά και εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Για τους δεύτερους, αναλύσαμε αν πρέπει ή δεν πρέπει να εμπιστευτούν ένα ΙΕΚ για τις σπουδές τους. Ένα προβοκάτορας τα εμπιστεύτηκε και σε συμβουλεύει.

Αφού τελειώσεις τις σπουδές σου όμως, έρχεται εκείνη η αποφράδα ημέρα που θα φτιάξεις βιογραφικό και θα βγεις στη γύρα για ψάξεις για δουλειά. Ένας Προβοκάτορας ειδικός επί του θέματος αναλύει όλα αυτά τα ψέματα που γράφεις στα βιογραφικά και εξηγεί ακριβώς τι σημαίνει η κάθε μούφα σου. Δες και κάνε τα ίδια λάθη!

Αν πάλι δεν τα καταφέρνεις με τα βιογραφικά, υπάρχει η επιλογή της πολιτικής. Ή του ραπ. Ή και των δύο ρε αδερφέ! Αυτό ακριβώς έκαναν ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μην κοιτάς που δεν στα λένε οι άλλοι. Μόνο στο Provocateur, Τσίπρας και Μητσοτάκης σε ανελέητο Rap Battle, με έπαθλο την πρωθυπουργία. Ποιος κέρδισε;

Κάποια στιγμή ξεφύγαμε από αυτά τα πεζά και πιάσαμε τα όμορφα της ζωής. Ένας Προβοκάτορας έκανε διακοπές με τον σκύλο του και καταθέτει τις εμπειρίες του, προσπαθώντας να πείσει όλο και περισσότερους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του. “Οι καλύτερες διακοπές ever, είναι αυτές με τον σκύλο σου” υποστηρίζει.

Στις διακοπές σου σίγουρα άκουσες πολλή μουσική. Λίγο Μπέλλου δεν είχε το πρόγραμμα; Η νέα στήλη Great.Women, “έκοψε κορδέλα” με ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της τεράστιας ρεμπέτισσας. Σωτηρία Μπέλλου η μόρτισσα και αυτοί είναι οι λόγοι που την θεωρούμε μία τεράστια προσωπικότητα…

Τέλος, αυτή την εβδομάδα κάναμε και το ταξιδάκι μας. Ένας Προβοκάτορας ταξίδεψε μέχρι τις Σπέτσες και πέρασε μερικές μέρες στα μαγευτικά σοκάκια και τις υπέροχες παραλίες τους. Ξε-Φεύγουμε Σπέτσες και γρήγορα, αναμένοντας το επόμενο οδοιπορικό μας.