Ξεπερνώντας τον πιο αχρείαστο πρόλογο στην ιστορία των προλόγων και με το μυαλό πάντα στο πλάτσα πλούτσα, την ντάγκλα και την προβοκατόρικη ντόλτσε βίτα, σας βάζουμε με τη μία στο κυρίως θέμα. 

Ήτοι, τα καλυτερότερα θέματα της εβδομάδας, από το crew που ελέγχει τη φάση από το 2015.

Βάμος; Βάμος!

1. Να ευχαριστείτε που υπάρχουν εκεί έξω αδέκαστοι αρθρογράφοι και φωτοσοπάδες που σας ανοίγουν τα μάτια. Δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας, αλλά αν τσεκάρετε τη δουλειά του Τιμολέοντα Κουκούτση ο οποίος τόλμησε με προσωπικό κόστος να αποκαλύψει ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ορισμένων εκ των πιο πολυδιαβασμένων βιβλίων, θα καταλάβετε… #ΚΙΟΝΟΟΝΟΕΙΤΟ.

2. Να του κοπεί η γλώσσα οποιονανού πει κακή κουβέντα για τον STAN, του μεγαλωμένου μέσα στην αλητεία αυτού τυπά, που ομορφαίνει τις ζωές μας και καλοπιάνει τα αυτάκια μας με τις μουσικάρες του. Τον αγαπάμε όσο δεν πάει, μας κάνει και τα RT του, ΚΥΡΙΟΣ! Την αγάπη μας αυτή συμμερίζονται και εκατομμύρια στανίτσες εκεί έξω που συχνά-πυκνά εκδηλώνουν τη λατρεία τους κάτω από τις ινσταγκραμικές φωτό του Αντιπαριώτη. Τσέκαρε τι “ψάρεψε” ο Νίκος ο Ράπτης.

3. Στροφή στην ποιότητα και την πρωτεΐνη με το τρελό αφιέρωμα του Θεόδωρου Καρασσάβα για τον Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ. Τον μεγαλύτερο αθλητή EVER, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος. Για πες τα μας ένα φουσκωμένο χεράκι, ρε συ Θόδωρα…

4. Τις ταινίες του Άρνολντ τις αγοράζαμε στα μικράτα μας από τα βιντεοκλάμπζ. Αφού, βέβαια, περνούσαμε πρώτα από το πίσω δωμάτιο wink, το σκοτεινό wink, το πονηρεμένο wink. Αφού, λοιπόν, κατάλαβες το συνομωτικό του θέματος, να σου το συστήσουμε: Η εξομολόγηση ενός ιδιοκτήτη βίντεο κλαμπ για όλα όσα συμβαίνουν στη γιάφκα που φιλοξενεί τα εφηβικά μας φλόκια όνειρα

5. Αν υπήρχε Σιχαμενόμετρο που να μετράει το βαθμό ξενέρας διάφορων ημερών του έτους, τότε η ημέρα που γυρίζουμε από τις διακοπές θα ήταν αυτή που θα βαρούσε τα μεγαλύτερα… κόκκινα. Καθώς το πρώτο κύμα διακοπαρίστας σκάει μύτη στην πόλη, είπαμε να τα βάλουμε κάτω και να μαζέψουμε τις σκέψεις που κάνουμε την πρώτη μέρα που επιστρέφουμε στη δουλειά. Ρίξε μια ματιά και νιώσε τη σαπίλα να κατακλύζει κάθε κύτταρο της ψυχολογίας σου.

6. Ο Ντίνος ο Ρητινιώτης μόλις γύρισε κι αυτός με σκατένια ψυχολογία από τις διακοπές του και με το που πάτησε το πόδι του στο λιμάνι του Πειραιά, ένας ταξιτζής φρόντισε να του την κάνει ακόμα πιο καφετί. Υπερτιμολογήση, μη έναρξη ταξίμετρου, υπερβολική ταχύτητα κι ολίγον τι από ρατσισμούλης, όλα σε μια κούρσα. Κι αναρωτιέται ο δόλιος: Μήπως τελικά έχουμε τους ταξιτζήδες που μας αξίζουν;

7. Μετά τους ταξιτζήδες, οι πιο σοφοί άνθρωποι στον κόσμο είναι οι απανταχού πατεράδες. Ξέρεις μωρέ, εκείνοι που σε νουθετούν κάθε λίγο και λιγάκι και σε πρήζουν με ατάκες του στυλ “εγώ στην ηλικία σου…“. Ο Ραπτάκος μάζεψε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μπαμπατζιλίκια που ταλαιπωρούν τα αυτιά μας και τα παρουσιάζει με καμάρι.

8. Κι έρχεται κι ο Νίκος ο Μπόβολος να μας ζαλίσει με το πόσο ωραία είναι η Ρόδος. Και το κακό ξέρετε ποιο είναι; Ότι έχει τα επιχειρήματά του ο τύπος για το πανέμορφο – όπως πολλοί συνομολογούν –  Νησί των Ιπποτών. Έλα να σε πάμε μια βόλτα να επαληθεύσεις. 

9. Ο Ηλίας ο Γεροντόπουλος, το παιδί που έχει πλουτίσει τους σινεμάδες των Αθηνών και όχι μόνο, επιμελήθηκε μιας προβοκατόρικης βιντεάρας η οποία αποτυπώνει το εξής απλό: 10 ηθοποιάρες που όχι απλά μπήκαν, αλλα παραμπήκαν στο πετσί του ρόλου τον οποίο υποδύθηκαν. Τσέκαρε βίντεο και ρίξε κι από κάτω ψηφουλίνι.

10. Σε περίπτωση που δεν άκουσες τα μπαμ μπουμ και τις καμπάνες που βαράγανε νυχθημερόν, την εβδομάδα που μας πέρασε γιορτάσαμε και την Παγκόσμια Ημέρα Καρπουζιού. Ο Γαβριήλ ο Νικολαΐδης, τα έβαλε κάτω και σκαρφίστηκε 3 δροσερές συνταγούλες με την καρπουζάρα σε κεντρικό ρόλο και κομπάρσους τη φέτα, το λάιμ και… ένα σφηνάκι βότκα!

BONUS
Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι από εμάς πιστεύαμε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος δεν έχουν καλύτερο από το καλοκαίρι. Έλα, όμως, που ήρθε η Mia Khalifa να μας τα ανατρέψει όλα και να μας δώσει με 9 επιχειρήματα τους λόγους που οι προικισμένες συμπολίτισσές μας ΔΕΝ γουστάρουν μία τη φάση Ιούνιος – Αύγουστος.