Ποια παραλία; Το River Party, το μακροβιότερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ ξεκινά και η Amstel μας περιμένει για 18 η χρονιά, στο Νεστόριο Καστοριάς για να απολαύσουμε πέντε καλοκαιρινές μέρες γεμάτες μουσική!

To River Party γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση! Ο Αλιάκμονας στο Νεστόριο Καστοριάς, θα είναι και αυτό το καλοκαίρι ο απόλυτος προορισμός διακοπών, καθώς θα φιλοξενήσει στις όχθες του, πάνω από 50.000 μουσικόφλιους απ’ όλη την Ελλάδα, για να περάσουν απολαυστικές στιγμές, παρέα πάντα με παγωμένη Amstel!

Η Amstel, πιστή και φέτος το ραντεβού της, έχει ετοιμάσει για τους κατασκηνωτές του River Party πρωτότυπες διασκεδαστικές χορευτικές εμπειρίες. Η ομάδα “River Fusion Dance” που αποτελείται από εξειδικευμένους performers και τη συνοδεία live κρουστών, υπόσχεται να βάλει τους συμμετέχοντες σε ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι! Απαραίτητη προυπόθεση το κέφι και η δίψα για νέες μουσικές εμπειρίες!

Το RIVER PARTY και η AMSTEL, αχώριστοι «σύμμαχοι» στο μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας, σας περιμένουν και πάλι!