Να σας πούμε κάτι, έχει κουράσει η φάση με το YOLO. Όπως και να το κάνουμε είναι βαρετό να ζεις μόνο μια φορά ρε διάολε! Από εδώ και πέρα τέρμα τα YOLO. Μόνο YOLT. Το λέει και ο Κοντόπας τι να λέμε τώρα; Έχουμε τρελαθεί όλοι στα ποσταρίσματα με τις παραλίες και τις Mythos και πάμε και κοτσάρουμε το YOLO και βάζουμε και τα hashtags λες και δεν ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Και δεν το ξέρουμε μόνο εμείς… Το ξέρει και o Mythos! 

Οι άνθρωποι μιλάμε διαφοροποίησαν ολόκληρο site για να διορθώσουν την αστοχία. Γιατί ο Mythos φίλε αναγνώστη είναι ντόμπρος και δεν φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του. Σκέψου μόνο ότι άλλαξαν την καμπάνια τους ενώ εκείνη έτρεχε και είχε ήδη γράψει μερικά χιλιόμετρα. Το site από yolomythos έγινε yoltmythos ενώ τα banners και το βίντεο προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα. Ή είσαι YOLT ή δεν είσαι ρε φίλε!

Πλέον δεν υπάρχει καν συζήτηση. Είναι ολοφάνερο ότι δεν ζεις μόνο μια φορά. Tο λένε όλοι! Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, η Μαρία η Κολυμπήθρα Το λέει και ο Κοντόπας. Και στην τελική, πόσες ταινίες έχεις δει που ο πρωταγωνιστής ζει 2 φορές; Μην αρχίσουμε πάλι να λέμε για τον αγαπημένο Τζον Σνόου που τον καμαρώσαμε στο Game of Thrones να σβήνει το YOLO από τα λεξικά και να το αντικαθιστά με το YOLT σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στο κοινό του.

Ας το παραδεχθούμε όμως. Όσες φορές και να ζεις, σημασία έχει να ζεις καλά. Να ζεις μυθικές στιγμές που θα τις θυμάσαι για μια ζωή (ή και δύο) και να τις μοιράζεσαι με το παρεάκι σου. Δεν χρειάζεσαι σχέδιο, ούτε πρόγραμμα ούτε καν προετοιμασία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυθορμητισμός, να είσαι με τους φίλους σου και να έχεις καλή διάθεση (αυτό το έχεις σιγουράκι όταν είσαι με τους φίλους σου). 

Αν τα έχεις αυτά τότε είσαι έτοιμος να ζήσεις μυθικές στιγμές. Πού; Όπου μπορείς να βρεις, να ανοίξεις και να πιεις έναν Μύθο. Οπουδήποτε δηλαδή, αφού “παντού υπάρχει ένας μύθος”. Βουτάς μία ή περισσότερες φιάλες Mythos με το μοναδικό easy open καπάκι και μοιράζεσαι τις εμπειριάρες σου στο yoltmythos.gr.

Τσίμπα και δωράκια

Μπες στο site και ανέβασε την πιο YOLT καλοκαιρινή σου φωτογραφία, μόνος ή με την παρέα σου για να κερδίσεις κάμερες GoPro, αλλά και μπύρες Mythos για όλους σας!

Για να πιάσεις την YOLT φάση, τσέκαρε τον Κοντοπίδαρο να σου μαθαίνει μπαλίτσα στο νέο βίντεο του Mythos!