Η La Roche-Posay υποστηρίζει το Spetses Classic Yacht Regatta 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο «Μπογάζι» των Σπετσών, από τη Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου. Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος πραγματοποιεί το Spetses Classic Yacht Regatta 2016, φιλοξενώντας Κλασσικά Σκάφη, Παραδοσιακά Σκάφη, Παραδοσιακές Λέμβους και Οικογενειακές Λέμβους – Dinghies στους φετινούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες.

Η La Roche-Posay που φέτος μας προτρέπει να σώσουμε το δέρμα μας και το δέρμα των αγαπημένων μας προσώπων (#SaveYourSkin), βρίσκεται στο πλευρό των ιστιοπλόων που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, με το ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID SPF 50+.

ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID SPF 50+

  • Χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex®, χαρίζει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από τη UVA ακτινοβολία με PPD 42, απαραίτητη στους ιστιοπλόους που εκτίθενται συνεχώς στον ήλιο
  • Εξαιρετικά ανάλαφρη υφή fluid που απλώνεται εύκολα στο δέρμα, χωρίς να κολλάει. Χάρη στη σύνθεσή του με βέλτιστη συγκέντρωση ελαίων, επιτρέπει την άμεση, εύκολη και συχνή εφαρμογή από τους ιστιοπλόους
  • Σύνθεση χωρίς διοξείδιο του τιτανίου, που δεν αφήνει λευκά σημάδια
  • Συνδυασμός συστατικών (Γλυκονικό Ψευδάργυρος [+] Περλίτης [+] Πυρίτιο) που διασφαλίζουν άμεση απορρόφηση απαραίτητη κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων όπως η ιστιοπλοΐα και αόρατο αποτέλεσμα
  • Πρακτική συσκευασία 50ml από σκληρό πλαστικό, σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει τη μεταφορά και τη χρήση του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αθλητικών δραστηριότητων (ποδήλατο, jogging, ρακέτες, σερφ, ιστιοπλοία κτλ). Φωτοσταθερό. Χωρίς Paraben. Πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Save your skin
Φέτος, η La Roche-Posay θέλοντας να μας προσφέρει μια ακόμα πιο σφαιρική προσέγγιση απέναντι στην προστασία από τον ήλιο μας προτρέπει να σώσουμε το δέρμα μας και το δέρμα των αγαπημένων μας σε 3 απλά βήματα, μπαίνοντας στο saveyourskin.gr:

1. Προστάτεψε το δέρμα σου το από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας καθημερινά Anthelios, καθώς προσφέρει βέλτιστη προστασία από τη UVA/UVB/IR ακτινοβολία.

2. Παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές σου και τις ελιές των αγαπημένων σου. Αναζήτησε τη μέθοδο ABCDE στο www.saveyourskin.gr για να εντοπίσεις τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή.

3. Υιοθέτησε τη σωστή συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο.