Για μια ακόμη εβδομάδα το Provocateur φτάνει “στο τέλος του” και εμείς είμαστε εδώ, με τη γνωστή συνέπεια που μας διέπει, για να παρουσιάσουμε τα καλύτερα ΚΑΙ αυτής της εβδομάδας που πέρασε. 

Τώρα που ήπιες καφέ, έφαγες πρωινό και λιώνεις (το ευχόμαστε) αριστερά και δεξιά μέχρι τις 00.00 της Κυριακής, τα 10 που -ελπίζουμε να μην τα- έχασες είναι ένα scroll μακριά. 

Καλό Προβοκατόρικο ΣουΚου σε όλες και όλους, πάμε να τα δούμε: 

O Ρένος Χαραλαμπίδης είχε γενέθλια αυτήν την εβδομάδα. Μας πήρε και δώρο (έτσι πάει). 2 ερωτήσεις για το μοναδικό quiz που μπορεί να μετρήσει τον εθισμό σου στα “Φτηνά Τσιγάρα”. Θα το κόψεις ποτέ το μαμήδι;


Ο Νίκος Ράπτης (γνωστός πιτσιρικάς) βαρέθηκε να σχολιάζει με τα κοινότυπα emoji του Μαρκ και ανακαλύπτει νέα-ταμάμ προσαρμοσμένα στην ελληνική υπεργαμάτη πραγματικότητα που ζούμε.

Το Provocateur Προβοκάρει και το καταζητούμενο Provo.Gang πηγαίνει πίσω απ΄ τους αριθμούς για να ανακαλύψει το μέγεθος της οικονομικής ανισότητας. Ναι, ο LeBron James μπορεί να πληρώνει 180.000 καθηγητές στην Ουγκάντα. ΚΑΘΕ ώρα που περνά. #tintrelamou

O Ντίνος Ρητινιώτης “βλέπει” με τα μάτια ενός τυφλού για την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού. Πού αλλού; Στο συγκλονιστικό “Dialogue in the Dark” που συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά στο Badminghton.

 
Dialogue in the Dark

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού, περάσαμε ένα απόγευμα στο Dialogue in the Dark Athens. Άνοιξε τα μάτια σου, βολτάροντας στο απόλυτο σκοτάδι -> http://bit.ly/Dialogue_In_The_Dark

Posted by Provocateur on Thursday, October 15, 2015

 

Η πρώτη χορεύτρια-δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη ταξιδεύει στη Μικρή Κούβα της Αθήνας. Στο φημισμένο Enzzo de Cuba, που όχι μόνο ξέρει να σε ξεσηκώνει, αλλά και ωριμάζει χρόνο με το χρόνο σαν το καλύτερο Κουβανέζικο Ρούμι. 

Ένα πολυνομοσχέδιο-κόλαφος ήρθε να τελειώσει τα περίπτερα και να αγριέψει τους απανταχού Προβοκάτορες. Πού θα παίρνω τα ψιλικοκό, τον καπνό και το μπυράκι της πλατείας κύριοι; Πού; 

Επειδή ο Χειμώνας μπαίνει και όπως πάντα λένε “θα ΄ναι δύσκολος¨, αφήνουμε τα κλισεδιάρικα “Winter is Coming” και σου προτείνουμε πανωφόρι με ιστορία. Παρκά συγκεκριμένα και ακόμη πιο συγκεκριμένα, 15.

To γνωστό “bromance”, Ζωή εν Κροτάφω, εκτός από την καταπολέμηση της τριχόπτωσης έχει βαλθεί να ξεδιαλύνει και κάθετι τρολιάρικο στη χώρα. Επόμενο θύμα τους οι σχολιαστές των αγαπημένων μας αθλητικών site. 7 παραδείγματα που βλέπεις μπροστά σου. Κάθε μέρα.

Η αγαπημένη στήλη Photo.Stories καταπιάνεται με τις ζωές των μεγάλων ηγετών. Ποδαρικό από τον πιο badass πρόεδρο εκεί έξω, Βλαντιμίρ Πούτιν!

Ο γνωστός-άγνωστος Cool Artisan (a.k.a. Γαβριήλ Νικολαϊδής) φροντίζει, για μια ακόμη εβδομάδα, την πείνα σου στο γραφείο. Φρόντισε και ‘συ να κάνεις Ταπεράκι Πατατοσαλάτα για να ‘σαι κομπλέ και να γλιτώσεις τα ντελιβέρια.

BONUS

Ο @beatBukowski εισβάλει στο πυρηνικό καταφύγιο του Adiasistou. Υποφέρει, μαστιγώνεται και καταλαβαίνει τελικά το γιατί ο συγκεκριμένος τύπος είναι ό,τι πιο αχώνευτο κυκλοφορεί στο ίντερνετ. 

Αν πίστευες πως το “@@ συζήτηση” είναι υποτιμητικό, δες τι τραβάνε αυτά όσο εσύ τα κρύβεις -διακριτικά- κάτω από το μποξεράκι σου. 

https://www.youtube.com/watch?v=8KuQ3nhpctA