Έλα, παραδέξου το, δεν είναι ντροπή. Έχεις χαραμίσει διψήφιο (τουλάχιστον) αριθμό ωρών προσπαθώντας να βγάλεις εκείνη την καταραμένη, τέλεια σέλφι με το σκυλί σου.

Και σε κάθε μία από τις αποτυχημένες σου προσπάθειες, αυτό που έμεινε στο πλάνο είναι η φάτσα σου να κοιτάζει χαμογελαστή τον φακό και η αντίστοιχη του σκύλου σου να ρεμβάζει είτε προς τη γάτα και τον περαστικό που μόλις πέρασε, είτε προς το μπαλάκι με το οποίο παίζουν τα πιτσιρίκια παραδίπλα.

Μπαλάκι ε; Χμμμ…

Και γιατί να μην πάρουμε το μπαλάκι και να το προσαρμόσουμε με κάποιον τρόπο στο κινητό; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσει το βλέμμα του στην κάμερα!”.

 


Κάπως έτσι πρέπει να ξεδιπλωνόταν η σκέψη στο μυαλό των δημιουργών του “Pooch Selfie“, μια επιχειρηματική ιδέα που μπήκε στην αρένα Kickstarter με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών-υποστηρικτών. Το κατάφερε και με το παραπάνω…


Είναι χαρακτηριστικό πως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, το Pooch Selfie -το οποίο όταν πρωτοξεκίνησε την καμπάνια του στη δημοφιλή πλατφόρμα crowdfunding είχε θέσει ως στόχο τα 7.000 δολάρια- έχει καταφέρει ήδη να συγκεντρώσει 19.784 δολάρια (κι απομένουν ακόμη 17 ολόκληρες ημέρες για την ολοκλήρωση της καμπάνιας…). 


Το Provocateur έχει απευθυνθεί ήδη στους ιδρυτές του Pooch Selfie, θέτοντάς τους το ερώτημα που ταλαιπωρεί το μυαλό κάθε Έλληνα που διάβασε την είδηση:


Η υποδοχή που προσαρμόζεται στο τηλέφωνο, είναι άραγε ικανή να… αγκαλιάσει κι άλλους πειρασμούς πέρα από το μπαλάκι, όπως λόγου χάρη ένα λαχταριστό κοψίδι;” Όχι τίποτε άλλο, απλά τα εξελληνισμένα μας σκυλιά είναι φουλ καχύποπτα κι επιλεκτικά…