Σε ένα ζαχαροπλαστείο, εκεί συναντήσαμε τις Νάνσυ Μπούκλη και τη Τζωρτζίνα Λιώση. Μόνο που, το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο, δεν θα το βρείτε σε κάποιον πεζόδρομο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά στο εσωτερικό ενός κτιρίου και πιο συγκεκριμένα, στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Οι δυο τους, σκηνοθετούν και πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα», το έργο του γνωστού σεναριογράφου Ευθύμη Φιλίππου, σε μια παράσταση που αγαπήθηκε από το κοινό με αποτέλεσμα να ανέβει ξανά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Από τις 12 Οκτωβρίου, λοιπόν, το «ζαχαροπλαστείο» θα γεμίσει ξανά με παράλογους διαλόγους, πολύ χιούμορ αλλά και θεατές.

«Δεν ξέρω αν είναι απόρροια των κλειστών θέατρων ότι πλέον είναι γεμάτα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει όρεξη να ευχαριστηθεί», απαντάει η Νάνσυ Μπούκλη στην ερώτηση για το πώς αισθάνεται που τα θέατρα της πόλης μετρούν από πέρυσι το ένα sold out μετά το άλλο για να συμπληρώσει η Τζωρτζίνα Λιώση ότι «πάντα γινόντουσαν καλές δουλειές και δεν ήταν δεδομένο ότι θα έχουν κόσμο».

Τα γεμάτα θέατρα, όμως, ήταν ένα κομμάτι της συζήτησής μας. Μιλήσαμε επίσης για τη συνεργασία τους στην παράσταση «Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα», την ανεπιτυχή προσπάθεια της γενιάς μας να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και την εικονιστική πραγματικότητα, τις ένοχες απολαύσεις στο Netflix, τη σειρά θα ήθελαν να πάρουν μέρος αν γινόταν remake και τι θα επέλεγαν στο δίλημμα θέατρο ή κινηματογράφος. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, μόλις πατήσεις το play: