Τον λένε Στέφανο και πλέον είναι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγες ώρες μετά τη νίκη του, μάλιστα, συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα για την «τελετή» παράδοσης-παραλαβής της αρχηγίας. «Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, θα σου χρειαστεί», είπε με νόημα στον Κασσελάκη ο πρώην πρωθυπουργός, που τον υποδέχτηκε εγκάρδια και με χαμόγελα στο γραφείο του.

Τα χαμόγελα αυτά, βέβαια, δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσουν αφού μόλις ο Αλέξης Τσίπρας πληροφορηθεί ότι ο συνομιλητής του είναι θετικός στον ιό «Κασσελάκη», θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που του έσφιξε το χέρι. Τι εννοείτε ότι δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε; Μα καλά, πού ζείτε; Ποιος κορονοϊός, εδώ έχουμε με σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε, ήδη συστάθηκε μια νέα επιτροπή για την διαχείριση και έπειτα καταπολέμηση του νέου ιού που «χτυπάει» κυρίως όσους δηλώνουν αριστεροί. Η επιτροπή αυτή έχει την κωδική ονομασία «Τζουμάκας με λίγο Έφη».

Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον ιό «Κασσελάκη» σε περίπτωση που το τεστ σας είναι θετικό. Θα αλλάξουν πολλά στην καθημερινότητά σας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

O καφές

Ξαφνικά, όλοι θα εστιάσουν στο πώς πίνετε τον καφέ σας. Μάλιστα, θα σας ακολουθούν δημοσιογράφοι για να μάθουν τι και πώς και αν δεν τους απαντήσετε, θα ρωτήσουν το άτομο που σας τον ετοίμασε αν βάζετε ζάχαρη. Ποτέ ξανά το πρωινό σας ξύπνημα δεν θα είναι το ίδιο.

Στο gym

Δεν φτάνει που τα περισσότερα γυμναστήρια έχουν τζαμαρίες για να βλέπουν οι περαστικοί την τεράστια στάμπα ιδρώτα στην γκρι σας μπλούζα, τώρα θα σας περιμένουν ολόκληρα δημοσιογραφικά συνεργεία ακριβώς έξω από την πόρτα και θα σας ρωτάνε τι πρόγραμμα ακολουθήσατε και αν αυτό περιελάμβανε τρέξιμο ή βάρη. Φυσικά, εσείς θα απαντήσετε «βάρη» ώστε να ξέρει και ο κόσμος ότι είστε έτοιμοι να τον σηκώσετε στις πλάτες σας.

Προσωπική ζωή

Πολιτική χωρίς προσωπική ζωή δεν υφίσταται οπότε ετοιμαστείτε να περάσετε από ενδελεχή έλεγχο για το ποιος είναι αυτός που μοιράζεται μαζί σας τον καναπέ όταν βλέπετε Sex Education. Βέβαια, μπορείτε να μιλήσετε για την προσωπική σας ζωή από μόνοι σας για να ξεμπερδεύετε.

Το φιλοδώρημα

Εδώ μιλάμε για τα πρώτα, σοβαρά ζόρια. Αγοράσατε δύο σουβλάκια/πίτες/τυλιχτά; Πόσο φιλοδώρημα αφήσατε στον διανομέα; Λέει πολλά για εσάς γι’αυτό, προσοχή. Για παράδειγμα, αν παραγγείλετε 100 πίτσες και αφήσετε 2 ευρώ στη γεμάτη κάλους παλάμη του διανομέα, θα σας ασκήσουν κριτική. Και καλά θα κάνουν.

Οι συγγενείς

Αν κολλήσετε τον ιό «Κασσελάκη», τότε θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν συγγενείς τους οποίους δεν έχετε γνωρίσει ποτέ. Επίσης, θα αποκτήσετε την ικανότητα να φέρνετε στη ζωή άτομα που ακολούθησαν την ένδειξη «exit» και έφυγαν από αυτή. Έχει πεθάνει η γιαγιά σας εδώ και χρόνια; Κανένα πρόβλημα, έχεις Κασσελάκη οπότε σύντομα θα την ακούσεις να μιλάει σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Πολιτικό πρόγραμμα

Τι; Ορίστε; Τι σημαίνει αυτό; Ποιος ασχολείται με πολιτικά προγράμματα στην εποχή της εικόνας; Σοβαρευτείτε λίγο.