Και η πράξη ήταν εντελώς συμβολική, μη σου πως ως και καλλιτεχνική. Τα πόδια τους τα έσπασαν για να δείξουν ότι “πρέπει να σέρνεστε ανωμαλάρες”. Και το απορρυπαντικό τους το έριξαν για να ξεπλυθούν από τη βρωμιά της διαστροφής τους.

Δεν πέθανε κανείς και δεν είναι εξακριβωμένο αν οι δράστες ήταν χρυσαυγίτες. Μη σου πω ότι μπορεί να ήταν και οικολόγοι που προσβλήθηκαν απέναντι στην πιθανότητα να γαμηθούν οι gay και να πετάξουν στο πάρκο τις καπότες Τα MME και πολύ σωστά ούτε που το ανέφεραν. Δεν είχε ντόρο…

Την είδηση την τσίμπησα από το athens.indymedia.org.

Ο ρατσισμός απέναντι στη διαφορετικότητα αφορά σε όλους μας. Τον μετανάστη, τον κουτσό, τον πούστη, την πουτάνα, τον κοντό και το χοντρό.

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αναπηρία. Είναι αφετηρία. Για να κερδίσεις την αξιοπρέπεια που δικαιούσαι στη ζωή με τους δικούς σου όρους.

Αν δεν τους έχεις τους όρους φρόντισε να τους εφεύρεις. Γιατί τα ΜΜΕ δεν πρόκειται ποτέ να νοιαστούν αν η στάση σου είναι του φοβισμένου που δεν έχει υπόσταση. Και δεν έχει συνειδητή πολιτική γραμμή υπεράσπισης απέναντι στις επιλογές του.

Το πιο πιθανό είναι αυτό το ζευγάρι να μην πήγε ποτέ να κάνει καταγγελία στην αστυνομία. Και δεν τους κατηγορώ. Μετά από έναν «βιασμό» ποιος θέλει να φάει και μπατσικό εξευτελισμό;

Οι κάφροι είναι ανάμεσα μας. Δεν χρειάζεται να είσαι χρυσαυγίτης για να είσαι ναζί. Τα ΜΜΕ που κατακρίνουν την Χρυσή Αυγή, ναζιστικά είναι κι αυτά με το δικό τους διαπλεκόμενο τρόπο.

Γι’ αυτό και δεν νοιάστηκαν για ένα «ασήμαντο» περιστατικό κακοποίησης δύο ασήμαντων. Επειδή για το σύστημα σημαντικό είναι μόνο ότι πουλάει. Ποιος να ενδιαφερθεί και τι να πουλήσει μια είδηση για δύο ασήμαντες αδελφές που έφαγαν ξύλο; Μόνο εσύ κι εγώ και οι σύντροφοι μας σην αντίσταση.