Θαυμάζουμε ανθρώπους. Κι εκείνοι μας μιλάνε. Είναι μεγάλη μας χαρά, μεγάλη μας τιμή, μεγάλη περηφάνια μας που σημαντικοί, σπουδαίοι άνθρωποι μας χάρισα το χρόνο, τη γνώμη και τα λόγια τους. Μέσα στο 2019, ήταν πολλοί οι άνθρωποι που μας τίμησαν με μια συνέντευξη.

Εδώ από κάτω, σου ‘χουμε ξεχωρίσει τους 10 που εσύ ξεχώρισες. Απόλαυσέ τους, τώρα που έχεις το χρόνο σου ελεύθερο. Αξίζουν τον κόπο! Κι ύστερα μπες στο κανάλι YouTube του Provocateur για να δεις και τους υπόλοιπους.

Η Έλενα Ακρίτα, μίλησε στη Χρύσα Λύκου για το νέο κύμα φεμινισμού για το πόσο ακριβά έχει πληρώσει την επιλογή της να εκφράζεται ελεύθερα και για το ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι γράφει καλύτερα από κάποιους άλλους.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συνάντησε τον Ηλία Γεροντόπουλο και του μίλησε για το Ηράκλειο, τα παραμύθια, την ΑΕΚ, και την ουσία της αγάπης.

Ο Αύγουστος Κορτώ συνάντησε τον Σπύρο Σμυρνή και του μίλησε για τη μανία του με το γράψιμο, την κατάθλιψη και το κράτος που πολεμά τη φωτιά με τη βενζίνη στα Εξάρχεια.

O Βέβηλος, συνάντησε τη Χρύσα Λύκου και της είπε ότι ετοιμάζει ένα βιβλίο, που θα περιγράφει όλα τα ταξίδια της ζωής του. Από τον εγκλεισμό και την εξάρτηση στην ελευθερία, για το πώς κατάφερε να βρει την τρυφερότητα μέσα στη βαρβαρότητα, για τις νίκες και τις ήττες των επαναστάσεων μας.

O Ηλίας Γεροντόπουλος έπιασε ψιλή κουβέντα με τo Zachary Levi και τον Mark Strong, που αποδείχτηκαν πραγματικοί σούπερ ήρωες αφού κατάφεραν να καταλάβουν την LArisa προφορά του!

Archive συνάντησαν τον Σπύρο Σμυρνή και μοιράστηκαν μαζί του ιστορίες για το Θέατρο του Λυκαβηττού, τους Ghostbusters, το Fatal Attraction, τον Boris Johnson και τον Donald Trump. Μίλησαν για το lovestory τους με το ελληνικό κοινό, το άγχος, την κατάθλιψη, τους εθισμούς, όσα συμβαίνουν όταν το show τελειώσει και τη μουσική, που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

O Σάββας Κωφίδης, εξήγησε στη Χρύσα Λύκου τους λόγους που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο σαν πολιτική πράξη. Μίλησαν για το Ηeavy Μetal και το πόσο μοιάζει τελικά με την κλασική μουσική, καθώς και για τα βιβλία που του άλλαξαν τη ζωή.

O Ηλίας Γεροντόπουλος ρώτησε το Σωτήρη Τσαφούλια για το “Έτερος Εγώ” και την καινούρια του σειρά, κι εκείνος του μίλησε για την ελληνική μυθολογία, τις θρησκείες και τους Έλληνες που έχουν χάσει το μέτρο τους.

O Παύλος Παυλίδης, υποσχέθηκε στη Χρύσα Λύκου να μη σταματήσει να τραγουδά για όλα τα αλλιώτικα παιδάκια.

Ο Χρήστος Δημόπουλος είπε στον Ηλία Γεροντόπουλο για το “Ουράνιο Τόξο” που ποτέ δεν πεθαίνει, τον Ήπιο Θερμοκήπιο, το Λόγιο Λεξιλόγιο, κι απάντησε επιτέλους στην καυτή ερώτηση: Πώς γίνεται κανείς νυχτερίδα;