Η δημοσιογράφος αναλαμβάνει την παρουσίαση πρωινής εκπομπής στον Alpha, έχοντας στο πλευρό της άλλον έναν δημοσιογράφο που είχε παρουσία στη συγκεκριμένη ζώνη, τον Δημήτρη Μάρκο.

Το concept της εκπομπής θα είναι ανάλογο του Elatte, της καλοκαιρινής εκπομπής που παρουσίαζε η δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Παπαδάκη.

Οι επιτελείς της Κάντζας φαίνεται πως είδαν την «τρύπα» στη συγκεκριμένη ζώνη, μετά και τη «μεσημεριανή» μετατόπιση της Ελεονώρας Μελέτη, που παρουσίαζε παρόμοια εκπομπή στο Star. Έτσι, προτίμησαν να βγουν με εναλλακτικό πρόγραμμα, πιο ανάλαφρο, κόντρα στις αποκλειστικά ενημερωτικού περιεχομένου πρωινές εκπομπές των υπόλοιπων καναλιών.

Παράλληλα, για τα τέλη του Νοέμβρη είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Τσολάκη. Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια αποτέλεσε την τηλεοπτική έκπληξη του καλοκαιριού και οι ιθύνοντες του σταθμού θέλησαν να τη «δέσουν» με συμβόλαιο, αλλά και να της αναθέσουν μεσημεριανή εκπομπή που θα μεταδίδεται τα Σαββατοκύριακα.