Εκείνος είναι από τον Μάρτιο του 2013 ο νέος Πάπας. Εκείνη εδώ και περίπου ένα χρόνο βγάζει σε όλους τη γλώσσα και τα… ρούχα της. Με μια πρώτη ματιά δεν έχουν κανένα κοινό ο Πάπας Φραγκίσκος και η Miley Cyrus. Αλλά αυτό δεν ισχύει στον κόσμο του Facebook.

Και οι δύο ανήκουν στη λίστα με τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα (ή γεγονότα) στο social media το 2013.

Σύμφωνα με τη λίστα που έδωσε το Facebook, ο Πάπας Φραγκίσκος είναι αυτός που βρίσκεται την κορυφή, καθώς το όνομά του «γράφτηκε» περισσότερο από κάθε άλλο στο fb.

Στη δεύτερη θέση η εκλογές, ενώ 3ο έρχεται το (βασιλικό) μωρό του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Μια θέση πιο κάτω έχουμε τον τυφώνα Χαϊγιάν που σάρωσε Φιλιππίνες, ενώ την 5αδα ολοκληρώνει το… Harlem Shake.

Την 6η θέση πήρε η λέξη «γρίπη» και ακολουθεί ένας άλλος… ιός στη showbiz, γνωστός και ως Miley Cyrus. Η βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστόνης ήρθε 8η, μια θέση πάνω από τον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας.

Τέλος, την έκπληξη έκανε ο Nelson Mandela, του οποίου ο θάνατος στις 5 Δεκεμβρίου συγκλόνισε τον κόσμο και το Facebook! Μάλλον όλοι πόσταραν μια ατάκα του στο wall τους…