Καλοκαιράκι προ των πυλών! Η διάθεση ανεβαίνει παράλληλα με το θερμόμετρο και –ας μη γελιόμαστε- το σπίτι πλέον δεν μας χωράει. Όπως και να το κάνουμε, τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται και οι αφορμές για selfies! Όχι ότι τον υπόλοιπο χρόνο κάνουμε κράτει στη λατρεμένη πλέον συνήθεια, αλλά η αλήθεια είναι πως την καλοκαιρινή περίοδο του δίνουμε και καταλαβαίνει…

Κι αφού το κάνουμε που το κάνουμε, ας το κάνουμε σωστά, χρησιμοποιώντας το Microsoft Lumia 535. Μια επιλογή που και προσιτή είναι οικονομικά και εντυπωσιακή στις επιδόσεις της.

Το ντιζαϊνάτο αυτό smartphone, σου λύνει (κυριολεκτικά) τα χέρια. Με τον ευρυγώνιο φακό που διαθέτει η εμπρόσθια κάμερα των 5MP, θα μπορείς επιτέλους να έχεις πλήρη εικόνα προτού τραβήξεις τη αγαπημένη σου selfie. Τέρμα οι 10 σερί αποτυχημένες προσπάθειες για μια selfie-παρωδία, επειδή όλο και κάποιο αγαπημένο πρόσωπο κόβονταν στη μέση…




Επιπλέον, θα μπορείς να σερφάρεις γρήγορα στο internet, να βρίσκεις ό,τι σε ενδιαφέρει (ειδήσεις, φίλους, email, social media, games), να επεξεργάζεσαι με ευκολία τα αρχεία σου. Κι όλα αυτά με μια ματιά στην αρχική οθόνη.

Μισό λεπτάκι, όμως, δεν τελειώσαμε. Tο κομψό Microsoft Lumia 535 διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz, μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών, ενώ υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο. Τέλος, σου δίνει τη δυνατότητα να πλοηγείσαι δωρεάν μέσω GPS ακόμη κι όταν είσαι offline!

Εντάξει το θέλεις.

Είμαστε σίγουροι, δηλαδή.

Αν θες να το κερδίσεις κιόλας, γράψε μας ένα comment εδώ απαντώντας στο εξής: “Σε ποια παραλία θα βγάλεις τις σέλφις σου φέτος το καλοκαίρι;”.  Κι έτσι απλά θα μπεις στην κλήρωση!

Αν, πάντως, θες να το κάνεις οπωσδήποτε δικό σου κι αναρωτιέσαι που πρέπει να πας, η απάντηση είναι αυτονόητη: COSMOTE: Όλος ο κόσμος των Smartphones, βρίσκεται εκεί!

 

* Όροι και Προϋποθέσεις bit.ly/Lumia_535_Terms