Κυριακή 24/11

Δερμάτινα, μαστίγια και φετίχ. Το σόου “Fetish Vaudeville” στο Gagarin 205.

 

Ρομαντσο: Το Μeet Market στo πρώην κτίριο γραφείων-τυπογραφείων του ομώνυμου ιστορικού εντύπου.

 

Διαμαρτυρία με κεριά χωρίς συνθήματα και πανώ, έξω από την Βουλή σε μνήμη όσων διεμφυλικών ατόμων υπήρξαν θύματα του τρανσφοβικού μίσους σε όλον τον κόσμο.

 

Νυχτερινές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας μετά την απογευματινή δυνατή βροχόπτωση.

 

Δευτέρα 25/11

Συνάντηση του ΥΠΑΑΝ Κωστή Χατζηδάκη με την Λόρδο Δήμαρχο του City of London, κα Fiona Wolf.

 

Διαμαρτυρία κατοίκων της Χαλκιδικής κατά των μεταλλείων χρυσού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή τους.

 

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής κλήθηκαν να απολογηθούν για την κατηγορία της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Οπαδοί του κόμματος συγκεντρώθηκαν σε ενδειξη αλληλεγγύης εξω απο το δικαστήριο κρατώντας πανό με τις φωτογραφίες των πρόσφατα δολοφονηθέντων Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

 

Επίσημη παρουσίαση του σήματος της Ελληνικής προεδρίας της ΕΕ από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

 

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Joseph Daul, συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

 

Τρίτη 26/11

Συνάντηση, μεταξύ της Διάσκεψης των Προέδρων των Αντιπροσωπειών, και μελών της ελληνικής κυβέρνησης.

 

Οι σχολικοί φύλακες διαμαρτύρονται για τις απολύσεις έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

Πορεία των εργαζομένων στον τομέα της υγείας προς την Βουλή.

 

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την τροπολογία για το φάρμακο και τη φαρμακευτική πολιτική της χώρας.

 

Συνάντηση Παπούλια-Γεωργιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Διαμαρτυρία της Ρεμπέκα Χαρμς των οικολόγων πράσινων, εντός του Προεδρικού Μεγάρου, για τα μεταλεία στις Σκουριές, την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόταν τον Πρόεδρο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Μάρτν Σουλτς.

 

Τετάρτη 27/11

Ένταση στη Βουλή. Ψήφιση τροπολογίας του υπουργείου Υγείας για την μείωση της τιμής των φαρμάκων και ψηφοφορία για αρση ασυλίας Βουλευτών.

 

Συνάντηση Στουρνάρα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ Angel Gurría στο Υπουργείο Οικονομικών.

 

Κοινή συνέντευξη τύπου Χατζηδάκη-Γκουρία σχετικά με την έκθεση ανταγωνιστικότητας που συνέταξε ο ΟΟΣΑ.

 

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Κεντροανατολικής Ευρώπης της Microsoft κ. Don Grantham και την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Microsoft Ελλάς, κα Παναγιώτα Αντωνάκου.

 

Συνέντευξη τύπου του Δήμαρχου Γιώργου Καμίνη, για να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων, χωρίς τη στήριξη κάποιου κόμματος.

 

Πέμπτη 28/11

Συνάντηση του Υπουργου Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, αρμόδιο για την Εσωτερική Αγορά και τις Υπηρεσίες, Μισέλ Μπαρνιέ.

 

Σχολικοί φύλακες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εξω από την εκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

 

Διανομή τροφίμων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. 

 

Ενταση μεταξύ εκπροσώπων των εργαζομένων στο 35ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

 

Διαμαρτυριά απο εργαζόμενους του κλάδου μετάλλου στο Υπουργείο Οικονομικών.

 

Παρασκευή 29/11

Εργαζόμενες σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αθήνας ντυμένες στα μαύρα, με λευκές μάσκες στα πρόσωπά αναπαριστούν με παντομίμα τις αντιδράσεις που προκαλούν οι πολιτικές του υπουργού Υγείας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιατρών και εργαζόμενων στο χώρο της υγείας εξω απο το Υπουργείο.

 

Σύνοδος Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

 

Φωτογραφίες: FOSPHOTOS / Μενέλαος Μυρίλλας, Παναγιώτης Τζάμαρος, Αγγελική Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Τσακαλίδης, Αλέξανδρος Κατσής, Πηνελόπη Γερασίμου