Τα πάνω-κάτω ήρθαν στον Παναθηναϊκό με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Κροάτης θα έκλεινε την καριέρα του στο τριφύλλι, ένα σχόλιό του σε… κοινή θέα στον πρώην συμπαίκτη του και φίλο του, Φραν Τούντορ, φέρνει τούμπα όλα τα σενάρια και δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση του διεθνούς μεσοεπιθετικού να χαιρετήσει, για δικούς του -προφανώς- λόγους.

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί εκνευρισμός για τη στάση του, εκείνο ωστόσο που τόνιζαν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της και δεν θα ληφθεί άμεσα κάποια απόφαση. 
 

 
Το μήνυμα του Πράνιτς
 
Το μήνυμα ήταν προς τον Φραν Τούντορ, ο οποίος είχε έρθει στον Παναθηναϊκό μέσω διαμεσολάβησης του Πράνιτς, αλλά είχε μείνει στην ομάδα Νέων. Ο Πράνιτς, λοιπόν, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram «ανέβασε» κοινή τους φωτογραφία και έγραψε ένα μήνυμα γεμάτο αιχμές:

«Φίλε μου όταν αποφάσισα να σε φέρω εδώ στον Παναθηναϊκό πίστευα σε σένα. Η ευχή μου ήταν πως μια μέρα θα ήσουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ. Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό… για κάποιους λόγους που δεν τους κατάλαβα. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος σου κατέρρευσε. Αλλά δες πως η ζωή επιβραβεύει πάντα αυτούς που δουλεύουν σκληρά και είναι ταπεινοί με τον εαυτό τους.

Σήμερα είναι η μέρα σου… Σήμερα μπες στο γήπεδο και απόλαυσε το ποδόσφαιρο… γιατί το αξίζεις… Και θυμήσου ότι αυτό που έχεις γίνει είναι μόνο εξαιτίας του εαυτού σου… δούλεψες σκληρά για να το αποκτήσεις… κανείς δεν σε βοήθησε.

Όλοι οι άλλοι που δεν σε πίστεψαν και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί… δεν είναι σημαντικοί… Γνωρίζουν ότι έκαναν λάθος… και αν δεν το γνωρίζουν… θα το ανακαλύψουν. Είμαι τόσο χαρούμενος για σένα και σου εύχομαι σήμερα να έχεις ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω σε σένα… άρπαξε την ευκαιρία σου. Δούλεψε σκληρά… παίξε σκληρότερα», έγραψε ο Πράνιτς.
Σημειώνεται ότι όλοι οι άνθρωποι του… τότε για τους οποίους γίνεται η αναφορά, υπάρχουν και σήμερα στον Παναθηναϊκό. Από τον Σαμαρά έως τον Αναστασίου…