Σε μια ανάγκη να κάνει τομή στην ελληνική τηλεόραση, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απέκτησε δική του ένθετη εκπομπή στο πρωινό του Mega, με τον καλαίσθητο και ξεκαρδιστικό τίτλο «Ούγκα Chanel». Οι ανακυκλωμένοι σε όλα τα κανάλια, site, ραδιόφωνα, ένθετα εφημερίδων celebrity του μεροκάματου περνούν και απ’ την εκπομπή του ευρηματικού πρωινού ευπαρουσίαστη και κάνουν διάφορα αλλά πράγματα ενώ αυτός κάνει ερωτήσεις-τομή όπως: «Γαργαλιέται, Τζένη Μπαλατσινού, ο Πέτρος Κωστόπουλος;». Την ίδια στιγμή πρέπει, ας πούμε, η Ζέτα Μακρυπούλια να τυλίγει σουβλάκια και να απαντά! Δημοσιογραφικά πιστεύουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης έχει τόσα να πει, απλά και μόνο κοιτώντας σε  στα μάτια και εφέ δεν χρειάζονται, αλλά πες πως, για το θέαμα, κάποιοι το θεωρούν χαριτωμένο και περί ορέξεως… τζατζίκι!

Πρόσφατα η Τζένη Μπαλατσινού, αφού έσπασε τη σιωπή της στην πρωινή εκπομπή του Mega και στο Μάρκο Σεφερλή, την έκανε θρύψαλα στον Θέμη Αναστασιάδη και στο ΟΛΑ και την έκανε εντελώς θρύψαλα –ξανά- στο πρωινό του Mega! Το εύρημα του χαρισματικού Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Τζένη Μπαλατσινού αφορούσε στο να απαγγέλει ποίηση και δη Τίτο Πατρίκιο, με τον ευφάνταστο παρουσιαστή να σχολιάζει πως, άμα δεν διαβάζει ποίηση, δεν τρώει το μεσημέρι, και διάφορους ήχους να ακούγονται ενώ η παρουσιάστρια επίσης διάβαζε στίχους. Αστείο; Ξεκαρδιστήκατε; Εμπνευσμένο; Περί ορέξεως ξανά, τζατζίκι, το οποίο αγαπά και η εκπομπή! Ας απαντήσει καλύτερα ένας σπουδαίος –για κάποιους, όχι φυσικά για τους δημιουργούς του Ούγκα Chanel- που άφησε βαριά σκιά στην ανθρωπότητα, ο μέγας Τ. Σ. Έλιοτ:

«Η Ποίηση δεν είναι η απελευθέρωση των αισθημάτων, αλλά η δραπέτευση από τα αισθήματα. Δεν είναι η έκφραση της προσωπικότητας αλλά η δραπέτευση από την προσωπικότητα. Αλλά θα πρέπει κανείς να έχει αισθήματα και προσωπικότητα για να θέλει να δραπετεύσει από αυτά»….

Γράφει για την Ποίηση με «Π» κεφαλαίο και παίρνει και ένα βραβειάκι μωρέ εκεί, που το λένε Νόμπελ στα 1948. Σιγά! Δεν ήταν και τα τηλεοπτικά βραβεία του Έθνους, που δίνονταν μια φορά και ένα καιρό…

Σ.σ: Και για να ξεκαρδιστούμε και λίγο ακόμα ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος απαγγέλει και μιλάει ποίηση του για το POETICANET. Πολύ χαβαλές κύριε Ουγγαρέζο μου…  

 

https://www.youtube.com/watch?v=29VctBC2YCg