Ο στιλάτος άνδρας γνωρίζει πως το ντύσιμο του δεν πρέπει να «φωνάζει», αλλά να «επενδύει» σε… έξυπνα κομμάτια που αυτομάτως τον κάνουν ξεχωριστό και μοναδικό.

Για να μην χάνεστε σε χρωματικούς λαβυρίνθους, για να μπορείς να κάτσεις άνετα, χωρίς να φοβάσαι πως οι κάλτσες σου θα σε εκθέσουν, διάβασε μερικούς χρήσιμους και απλούς κανόνες της κάλτσας:

* Οι μαύρες, μονόχρωμες κάλτσες είναι μια ασφαλή, πλην ουδέτερη επιλογή. Οι λευκές κάλτσες, αν υπάρχουν ακόμη, είναι μόνο για τα… ποδοσφαιρικά παπούτσια.

* Και όταν δεν φοράτε παπούτσια αθλητικά, τότε η κάλτσα δεν μπορεί να είναι αθλητική. Τόσο απλά!

* Δεν συνδυάζεις τις κάλτσες με τα παπούτσια, αλλά με το παντελόνι. Αλλιώς θα έβγαιναν μόνο μαύρες, καφέ και μπορντό κάλτσες. Το σετάρισμα της κάλτσας γίνεται με το παντελόνι. Είτε παίζοντας με τις αντιθέσεις, είτε με τις αποχρώσεις.

* Οι cartoon κάλτσες με τον Homer Simpson, καλό είναι να φορεθούν με τις φόρμες σου, στο σπίτι, όταν θα έρθουν οι κολλητοί για FIFA. Μέχρι εκεί!

* Ο κλασικός άνδρας γνωρίζει πως κανονικά δεν θα πρέπει να φαίνεται εκατοστό δέρματος των κάτω άκρων. Είναι σημαντικό η κάλτσα να είναι μακριά και να φτάνει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάντα βέβαια, μέχρι μια παλάμη κάτω από το γόνατο.

* Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο η κάλτσα, είναι σημαντικό, καθώς εκτός από την καλύτερη εμφάνιση, σημασία παίζει και η υγιεινή της πατούσας.

Τα fashion trends της χρονιάς θέλουν την κάλτσα με μοτίβα (καρό, ρίγες, ρόμβους) και έντονο παιχνίδισμα χρωμάτων.

Δείτε κάποια από τα κορυφαία κομμάτια της φετινής σεζόν…