Τι κι αν μετράει πάνω από έναν αιώνα ζωής; Τι κι αν σε αυτό το διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους άλλοι ντετέκτιβ, λιγότερο παραδοσιακοί και περισσότερο μάγκες; Η αλήθεια είναι πως ο Sherlock Holmes δεν χάνει τη λάμψη και το μυστήριό του.

Και τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά τόσο στη μεγάλη, όσο και στη μικρή οθόνη. Και αφού τον είδαμε στο πρόσωπο του Robert Downey Jr. στην ομώνυμη ταινία, αλλά και σε αυτό του Jonny Lee Miller ως πρώην junky στη Νέα Υόρκη μέσα από το «Elementary», πλέον αποφασίσαμε ότι λατρεύουμε τον Holmes της βρετανικής σειράς «Sherlock».

Και μετά από μια απουσία 1,5 χρόνου (βλέπεις έπεσαν πολλές οι δουλειές για τους Benedict Cumberbatch και Martin Freeman), επιστρέφει στη τηλεόραση. Και μαζί ο Sherlock επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών! Ως γνωστών στον 2ο κύκλο όλα δείχνουν ότι ο Holmes πέθανε. Αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο αλήθεια.

Δες το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε και κάνε υπομονή έως τις 15 Δεκεμβρίου, όταν και θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου.