To έχουμε ξαναγράψει, αλλά ο Μλάντεν Πέτριτς έχει πάρει μπρος και τις τελευταίες αγωνιστικές εχει ντυθεί… Μπεργκ.

Ο Κροάτης έδωσε τη λύση κόντρα στον Παναιτωλικό για άλλη μια φορά και μάλιστα με αυτό το τέρμα που έδωσε τη νίκη στους πράσινους, έχει δώσει συνολικά 12 στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το έκτο γκολ του Πέτριτς φέτος, με τα τέσσερα ωστόσο εξ αυτών να χαρίζουν το τρίποντο. Υπενθυμίζουμε πως ο Κροάτης έκανε το 2-1 απέναντι στον Πανιώνιο, έβαλε το μοναδικό τέρμα στη νίκη επί του Λεβαδειακού (1-0) στη Λεωφόρο, άνοιξε το σκορ κόντρα στον Πλατανιά και σφράγισε τη νίκη επί του Πανθρακικού.

 

Η Λεωφόρος των ρεκόρ

Όπως και πέρυσι, ο Σε μηχανή των γκολ εξελίσσεται ο Κροάτης, τη στιγμή που οι πράσινοι είναι φτιαγμένοι από… μπετόν στην άμυνασπριντάρει από το δεύτερο γύρο και μετά. Οι πράσινοι, αγωνιστική με την αγωνιστική, είτε θα αυξάνουν την απόδοσή τους, είτε θα παίρνουν αποτελέσματα ακόμα και με μέτρια απόδοση, κάτι εξίσου ενθαρρυντικό.

Η ομάδα του Αναστασίου, λοιπόν, με τη νίκη επί του Παναιτωλικού πήρε τρίποντο χωρίς να δεχτεί γκολ, γεγονός που “γράφει” αμυντικό ρεκόρ 22 ετών!

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή έχουν την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος, αφού έφτασαν τις 11 νίκες σε 12 παιχνίδια! Η χθεσινή επί των Αγρινιωτών ήταν η έβδομη σερί εντός έδρας χωρίς να δεχτούν γκολ, ξεπερνώντας την επίδοση των περιόδων 2007-08,1996-97 και 1995-96 (έξι σερί)!