Ο Αγγελος Αναστασιάδης παραιτήθηκε, αλλά… περιμένει την απόφαση της διοίκησης. Δηλαδή παραιτήθηκε για να τον απολύσουν. Αν και η τοποθέτηση αυτή δεν συνάδει με την κοινή λογική, εντούτοις τα λόγια του αυτά φαίνεται να έχουν… σχέση με την τακτική που ακολούθησε εφέτος σε ορισμένους αγώνες της ομάδας του.

Έχουμε και λέμε:

– Δεκέμβριος, 7 του μήνα και ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ξάνθη. Ο Σαλπιγγίδης μένει στον πάγκο στην αρχή, ο Αγγελος κάνει  ακατανόητες αλλαγές για όποιον θυμάται το ματς και η ομάδα του τρώει 4 γκολ.

– Από το διπλό στο Φάληρο και μετά, που έφερε τον ΠΑΟΚ στο +5 από τον Ολυμπιακό, έφτασε στο -8. Από τότε μετράει αποκλεισμό από το Europa League, αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος και εκτός τίτλου από τον Φεβρουάριο με τέσσερις ήττες στη Super League σε λιγότερο από 60 μέρες.

– Τα τρία στα Γιάννενα: Σε ένα δύσκολο ματς, μένει εκτός ο Ρατς για να εκτίσει την τιμωρία του. Σε ένα ματς που ήταν τραυματίες οι Μακ, Τζιόλης και Κατσικάς.

– Και μετά η Τρίπολη. Νέα ήττα για τον ΠΑΟΚ με άλλη μια τριάρα. Εκεί βέβαια υπάρχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Η άμυνα όμως ήταν μαύρα χάλια με τον Τζαβέλλα να ευθύνεται στο πρώτο γκολ και τον Ρατς στο τρίτο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε διάφορες αλχημείες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά η ροή του αγώνα δεν άλλαξε.

– Η ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο Αναστασιάδης αφήνει εκτός, για να εκτίσει την τιμωρία του, τον Εργκους Κάτσε και τον Ρόμπερτ Μακ χωρίς λόγο. Στο 46 μπήκε ο Σλοβάκος και παραλίγο να γυρίσει το ματς.

– Ο ΟΦΗ την… ταφόπλακα. Οι… πιτσιρικάδες Κρητικοί με τα 1002 προβλήματα κατατρόπωσαν τον ΠΑΟΚ και ο Αναστόπουλος για άλλη μια φορά τον Αναστασιάδη. Ο οποίος είχε από τη μία τιμωρημένους τους Κάτσε και Ρατς, από την άλλη όμως άφησε εκτός αποστολής τον Κλάους Αθανασιάδη.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αναστασιάδης φέρει ευθύνες και σε αυτό το κομμάτι. Διότι δεν ήθελε άλλες μεταγραφές κατά τη χειμερινή περίοδο, ενώ η αλήθεια είναι πως τα “θέματα” του ΠΑΟΚ φώναζαν από μακριά. Προφανώς επειδή σε όλα λόγο -σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου- έχει η… Παναγιά.

Το θαύμα παρόλα αυτά, δεν έγινε…