Την εβδομάδα που πέρασε με επηρέασαν λιγότερο τα απόνερα απο τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν απο τις πρώτες μέρες διακυβέρνησης της χώρας απο τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς δύο εμβληματικές προσωπικότητες που λατρέψαμε και λατρεύουμε μίλησαν δημοσίως για τις σχέσεις τους και τον έρωτα.

Σε μια εποχή που οι περισσότεροι από 25 έως 50 φεύγα, δεν μπορούν να βρούνε, όχι απλώς ερωτικό σύντροφο, αλλά ούτε «πονηρό κόρακα» (που λέει και η Τσόλκα) για να νιώσουν τιτιβίσματα στην καρδιά και φτερουγίσματα στο στομάχι, την εποχή που οι περισσότεροι άντρες αντιμετωπίζουν σύμφωνα με έρευνες προβλήματα με την στύση τους, την εποχή που πιο εύκολα βρίσκεις να παρκάρεις στην Κυψέλη παρά ζευγάρι που να περνάει καλά, την εποχή που το θέμα σχέσης «άντρα-γυναίκα» έχει γίνει πιο περίπλοκο φαινόμενο από το μυστήριο των Βερμούδων, ο Κώστας Βουτσάς και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Κώστας 84 ετών (κατά δήλωσή του) και η Ζωζώ πάντα Ζωζώ (καθώς μια Σαπουντζάκη είναι και παραμένει θεότητα), έρχονται με δηλώσεις τους να με κάνουν να νιώσω (μαζί με καμιά σαρανταριά ακόμη παληκάρια και νεράιδες) ότι είμαστε «τραγικές φιγούρες».

Ο Κώστας Βουτσάς, ανακοινώνει μέσω συνέντευξης στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, ότι δεν είναι απλά ευτυχισμένος με την σύντροφό του, αλλά είναι έτοιμος να κάνει ακόμη και παιδί! Συζούνε αρκετά χρόνια, τη λατρεύει, έχει φυσιολογική ερωτική ζωή μαζί της, χωρίς να χρησιμοποιεί μπλέ χάπι και καταλαβαίνει ότι εκείνη ως γυναίκα επιθυμεί να γίνει και μητέρα. Στην απορία του παρουσιαστή εάν προβληματίζεται για την πιθανότητα να μη χαρεί το παιδάκι του για πολλά χρόνια, εκείνος με απίθανο χιούμορ απαντάει ότι έχει κάνει συμβόλαιο με τον Χάρο να πεθάνει γύρω στο 2044!
 

 

Φυσικά, οι δημόσιες εμφανίσεις του Κώστα με την Αλίκη και τα φιλιά που αντάλλαξαν δημοσίως, είχαν σχολιαστεί με τον πιο αρνητικό τρόπο από την συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά ο Βουτσάς ως Βουτσάς, αδιαφορεί σε ποιον αρέσει και σε ποιον όχι, παραχωρώντας μάλιστα και συνέντευξη σ’ εκείνους που τον λοιδόρησαν πριν λίγο καιρό…

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=YIav2ckr2Xc

 

Συμπέρασμα; Καταπλητικό για όλους τους εμπλεκόμενους, με τον Κώστα Βουτσά να πρωταγωνιστεί και να τον χειροκροτούμε όρθιοι!

Περνάω τώρα σε μια άλλη θεότητα του κινηματογράφου, του θεάτρου και της πίστας, την Ζωζώ Σαπουντζάκη. Καταρχήν,  η Ζωζώ συνεχίζει να φοράει στα μαύρα εβένινα μαλλιά της το στέμμα της Βασίλισσας της Νύχτας, συνεχίζει να μένει στην Κινέτα, συνεχίζει να κολυμπάει χειμώνα–καλοκαίρι και συνεχίζει όταν εμφανίζεται δημοσίως να είναι η ντίβα που λάτρεψαν χιλιάδες άντρες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην τηλεοπτική συνέντευξη που δίνει στον Θοδωρή Αθερίδη, μεταξύ άλλων ομολογεί ότι βρίσκεται σε σχέση… Το ομολόγησε, μάλιστα, με την ντροπή που θα το αποδεχόταν έφηβη σε θείο της!
 

 

Στην ερώτηση του Θοδωρή Αθερίδη αν είναι μικρότερος ο σύντροφός της, απάντησε ακαριαία: «Αστειεύεσαι; Είναι μεγαλύτερός μου, ποτέ δεν μου άρεσαν οι μικρότεροι άντρες!». Ο Αθερίδης δείχνει μια σχετική απορία. Η σατανική γυναικεία σκέψη μου θέλει να κάνει υπολογισμούς ηλικιών σιωπηλά… Την ρωτάει αν νιώθει ερωτευμένη, η Ζωζώ απαντάει καταφατικά. Όσο για το αν οι νεώτεροι άντρες δείχνουν τον πόθο τους στην Ζωζώ; Ε ναι, λοιπόν! Γονατίζουν για πάρτη της μέσα στα καμαρίνια!

 

 
 

Δεν έχω παρά να υποκλιθώ και στον Κώστα Βουτσά και στην Ζωζώ Σαπουντζάκη, με την ευχή να το πάθουμε και εμείς το συντομότερο!