Την λένε Tess Holliday, είναι 29 χρόνων, ζει στο αμερικανικό Νότο, στην πολιτεία του Μισισιπή, που έχει ιστορία στους κοινωνικούς αποκλεισμούς και έμαθε να ακούει και στο όνομα Τες το Τέρας! Τα πειράγματα, οι προσβολές, οι βρισιές, οι κακίες για τα πολλά κιλά της ήταν μέσα στη καθημερινότητα της αλλά η ίδια μπόρεσε όχι μόνο να συμφιλιωθεί και να αγαπά αυτό που είναι αλλά να αναδείχνει παγκόσμια ως μια μοναδική και ιδιαίτερη γυναίκα που την αγαπά η μόδα.

 

 

Η Τες ζούσε, ενώ ενηλικιωνόταν, περιθωριοποιημένη και αγνοημένη από δημοφιλείς νεαρές και άντρες. Αρνούμενη να δεχτεί άλλο τα στερεότυπα και την ομοιομορφία που προβάλουν ως μόνο πρότυπο οι κοινωνίες και τα ΜΜΕ, έστησε μια καμπάνια της για το σώμα της, όπου ανέβαζε φωτογραφίες της, στα social media, όχι μόνο χωρίς να κρύβει, αλλά αντίθετα προβάλλοντας τις καμπύλες της, τα ρούχα που επέλεγε και την αναδείκνυαν αλλά και το ταλέντο της για φωτογραφίσεις. Το #effyourbeautystandards έφτασε στους 624.000 followers στο Facebook και στους 308.000 στο Instagram. Κοινό, φωτογράφοι, σχεδιαστές, συντάκτες και παράγοντες της μόδας την λάτρεψαν.

 

 

Πριν λίγο καιρό, υπέγραψε ένα γιγαντιαίο σε αποδοχές συμβόλαιο με το πρακτορείο  MiLK Model Management, που εντυπωσιάστηκε με το ταλέντο, την προσωπικότητα και τις καμπύλες της τις φωτογραφίες της στο instagram και τους ένθερμους followers της. Όπως η ιδιοκτήτρια δε του πρακτορείου δήλωσε, τόσο οι θαυμαστές, όσο και οι διάσημοι της μόδας αλλά και οι followers που επηρεάζει με τις επιλογές της και τη στάση ζωή της, είναι «πολύ περισσότεροι από ένα κανονικό μοντέλο». Όσο για την ιδία την Τες συνεχίζει τη ζωή της, με το δικό της τρόπο και κατά πολύ πλουσιότερη και διασημότερη!