Το Supernature είναι μία νέα πρόταση σε cocktail που έχει ήδη μπει στα μπαρ και τις προτιμήσεις όλων όσων αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς και τις φίνες γεύσεις.

Είναι φτιαγμένο με Bacardi Superior Rum, χυμό από lime, λικέρ από πορτοκάλι και κρέμα καρύδας, ενώ στο χείλος του ποτηριού υπάρχει ένα μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι.

Το Supernature, παράλληλα αποτελεί μια νέα οπτική πάνω στην Tiki κουλτούρα για το 2015: Είναι εξωτικό και “φρέσκο”, γεμάτο αρώματα και ένταση, ωστόσο σερβίρεται σε κουπέ ποτήρι ώστε να μπορεί να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε περίσταση και χώρο.

Δημιουργός του, είναι ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος, ένας bartender που ίσως να γνωρίσατε στο Pere Ubu, ίσως να σας σέρβιρε στο Apsendi ή ίσως να σας ξενύχτησε στα Balthazar, Bookali και Hide & Seek.
 


 

Με έμπνευσή του το θρυλικό Mai Tai και την δροσιστική αποκάλυψη που πάντα προσφέρει μία Pina Colada, το Supernature ήρθε για να γίνει η νέα classic και διαχρονική επιλογή που θα είναι αρεστή σε όλους.

Πλέον, μπορείτε όχι μόνο να το ζητήσετε με το όνομά του αλλά παράλληλα και να το δείτε στην λίστα με τα 101 καλύτερα cocktail του κόσμου, την οποία υπογράφει ο γκουρού των cocktail και κριτής παγκόσμιων διαγωνισμών cocktail, Gary Regan.

 

 

Τι περιέχει το Supernature:

– 60 ml Bacardi Superior Rum

– 15 ml κρέμα καρύδας

– 15 ml χυμό από lime

– 15 ml λικέρ από πορτοκάλι

– 2 dashes aromatic bitters

Rim: Μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι