Είναι πλέον η πιο περιζήτητη σταρ ταινιών «για ενήλικες» στο Pornhub.com με δεκάδες ταινίες στο ενεργητικό της στις οποίες πρωταγωνιστεί κυρίως γυμνή και σε διάφορες στάσεις που δεν ενδείκνυνται για περιγραφή σε δημοσιογραφικό σάιτ, αν κανείς θέλει να διατηρήσει την «σωστή» απόσταση από τον εισαγγελέα.
 

 

Παραδόξως, η Mia Khalifa, σε μια από τις ελάχιστες εμφανίσεις της ντυμένη, επέλεξε ως ένδυμα το χιτζάμπ, γεγονός που δεν έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους πλέον ευσεβείς συμπατριώτες της. Επίσης, στη διάρκεια των περιπτύξεων της on-camera, αποκάλυψε τα δύο τατουάζ της, ένα στο μπράτσο με τον πρώτο στίχο του λιβανέζικου εθνικού ύπνου και ένα στον καρπό με το έμβλημα των λιβανέζικων ενόπλων δυνάμεων.
 



Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η μόλις είκοσι ενός ετών Λιβανέζα, μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία έντεκα ετών. Τα πρώτα της βήματα στην αμερικανική ήπειρο τα έκανε στο Μέριλαντ όμως, στη συνέχεια, μετακόμισε στη Φλόριδα, όπου ζει έως σήμερα. Εκεί ανακάλυψε τη φυσική «κλίση» της για χαρά και ικανοποίηση του αντρικού κοινού.
 


Η Mia Khalifa περιγράφει τον εαυτό της ως πορνοστάρ στον ελεύθερο χρόνο της. Κι αυτό διότι η νεαρά είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Τέξας και, αν καταλάβαμε καλά, σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το γνωστικό αντικείμενο που σπούδασε. Όμως, αν δεν προσέξει, υπάρχει σοβαρή περίπτωση, αντί να για θέση διδάσκοντος, να κατακτήσει μια θέση στη διδακτέα ύλη ως ένα ακόμα θύμα των φανατικών Ισλαμιστών.
 


Βλέπετε η αιφνίδια εκτόξευση της νεαρής Λιβανέζας στο top of the tops της βιομηχανίας του πορνό προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμπατριωτών της back home, οι οποίοι, με ελάχιστε εξαιρέσεις, θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη χρήση των εθνικών και των θρησκευτικών συμβόλων τους δεν περιποιεί τιμή στο έθνος του Λιβάνου.

 

 

 

Εξ αυτών κάποιοι ήταν κόσμιοι –αρκέστηκαν εν  ολίγοις στο να εκφράσουν τα δυσφορία τους για το γεγονός ότι το doggie style συνδέεται πλέον με τον εθνικό ύμνο. Όμως, κάποιοι άλλοι εξέφρασαν την άποψη ότι η προσβολή προς τα όσια και ιερά ξεπλένεται μόνο με αίμα. Και για να μην υπάρξουν περιθώρια παρεξήγησης, ποστάρισαν μια εικόνα αποκεφαλισμού με την Mia Khalifa στη θέση του θύματος.