Θέμα Μίτσελ και μάλιστα σοβαρό έχει προκύψει στον Ολυμπιακό. Θέμα που δεν βγήκε τώρα στην επιφάνεια, με αφορμή την κακή απόδοση των ερυθρολεύκων κόντρα στον Πλατανιά, αλλά από τη γενικότερη εικόνα των πρωταθλητών, που τους “περιορίζει” στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πίσω από τον ΠΑΟΚ.
 
Ο Ισπανός, μάλιστα, έχασε το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αποτέλεσμα που ουσιαστικά γύρισε την κλεψύδρα ανάποδα για την παραμονή του στο λιμάνι. Από τότε, είναι κοινό μυστικό ότι σε κάθε αγωνιστική ο 51χρονος τεχνικός κρίνεται.
 
Στα παραπάνω, προστέθηκαν οι δηλώσεις του. Αιχμηρός για τη μεταγραφική κίνηση στο λιμάνι, δεν δίστασε να περάσει στην αντεπίθεση στέλνοντας μήνυμα στη διοίκηση για την καθυστερημένη -κατά την κρίση του- αντίδραση στην ενίσχυση της ομάδας. «Στις 28 Δεκέμβρη θέλω στόπερ» είχε δηλώσει με αφορμή το αντίο του Ερίκ Αμπιντάλ, «δυο μήνες μιλάμε για μεταγραφές» έριξε χθες τη μπηχτή του στα ανώτερα κλιμάκια κι αυτή τη φορά δεν γλίτωσαν ούτε οι παίκτες: «Δεν μπορώ να μπω και να σουτάρω» είπε με αρκετό… νόημα.
 
Τα όργανα άρχισαν από το καλοκαίρι, πάντως, που η ομάδα ταξίδεψε στην Αμερική, αντί να κάνει δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στην κεντρική Ευρώπη, όπως συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια μετά το Ζέεφελντ.
 
Στα δημοσιογραφικά γραφεία ο Μίτσελ είναι τελειωμένος, από χθες το βράδυ, με επικρατέστερο σενάριο την αντικατάστασή του από Έλληνα προπονητή (Βεργέτης, Τσιώλης).
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο, τόνιζε ότι προς το παρόν πορεύεται με τον Μίτσελ.

Προσωπική εκτίμηση: Και τώρα να μην βγει το «διαζύγιο», στην πρώτη «στραβή» ο Μίτσελ μπαίνει στο αεροπλάνο…