Το άρωμα: Η συνοδός μου σε ένα πάρτι προς τιμήν της Γιάννας Αγγελοπούλου, μετά την χειραψία μαζί της μου είπε ότι θα την ρωτήσει τι άρωμα φοράει. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ειδικής παρασκευής από διάσημο οίκο αρωματοποιίας στην Γαλλία ενώ υπάρχει άνθρωπος που για δύο ολόκληρα 24ωρα μετά από την συνάντησή του μαζί της, ορκιζόταν ότι η μυρωδιά του υπήρχε ακόμη στα χέρια του.

Το σούσι: Όταν επιθυμήσει να γευτεί ιαπωνική κουζίνα, το σούσι ετοιμάζεται κυριολεκτικά πριν πετάξει με το ιδιωτικό της lear jet και μεταφέρεται στο αεροσκάφος ένα τέταρτο πριν την αναχώρηση.

Το τεστ του σολομού: Θα μπορούσε να είναι αστικός μύθος, αλλά οι γνωρίζοντες επιμένουν ότι το περιστατικό είναι αληθινό. Όταν επισκέφτηκε προ ετών γνωστό νυχτερινό ναό, άνθρωπός της μετέβη ώρες πριν στο μαγαζί, για να ελέγξει την ποιότητα του σολομού που θα της σέρβιραν.

The bedroom: Ο αστικός μύθος επιμένει ότι η κρεβατοκάμαρα στην έπαυλη της οδού Δρυάδων είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το κρεβάτι να περιστρέφεται 360 μοίρες με θέα σε διάφορα σημεία της Αθήνας!

The donations: Όσα και αν της καταμαρτυρούν κατά καιρούς, η Γιάννα εξακολουθεί να βοηθάει πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, χωρίς να το λέει ποτέ και χωρίς να το συζητάει επίσης με κανέναν.


[fullimage]8202[/fullimage]

 

Ο χορός: Όσοι την είδαν -και ήταν πολλοί- στο πάρτι αποφοίτησης του γιου της Παναγιώτη να χορεύει το hip-hop των Goin’ Through (που επιστρατεύθηκαν ειδικά για την βραδιά) φορώντας hot pants διαπίστωσαν ότι είναι πολύ καλή.

Η Channel: Κάθε χρόνο έχει την καλύτερη θέση στην επίδειξη της νέας κολεξιόν του οίκου, η οποία δεν δίδεται ποτέ σε καμία άλλη, ενώ αν το επιθυμεί ο οίκος της κάνει και prive παρουσίαση.

Η συλλογή: Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την καλύτερη συλλογή συλλεκτικών τσαντών Hermes στον κόσμο, για τις οποίες ο οίκος την ειδοποιεί μήνες πριν κυκλοφορήσουν, ώστε να διαλέξει αυτές που επιθυμεί.

Η άρνηση: την εποχή της παντοδυναμίας του το ζεύγος Λαυρεντιάδη επιχείρησε να έχει στενές κοινωνικές επαφές με το ζεύγος Αγγελοπούλου, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ. ¨Όταν μάλιστα θέλησαν να δειπνήσουν στην κατοικία της οδού Δρυάδων και έβαλαν μεσολαβητή, εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Η επιθυμία: μεγάλη της επιθυμία -όπως λένε οι φήμες- είναι να παραστεί κάποια στιγμή σε μια από τις περίφημες ετήσιες συγκεντρώσεις της Λέσχης Bilderberg, όπου καλούνται ισχυρές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.