Τη δόξα της ξαδέλφης της Άιρλαντ, κόρης του θείου της Άλεκ και της τέως συζύγου του Κιμ Μπάσιντζερ, ζήλεψε η άγουρη Χέιλι.

Η δεκαοκτάχρονη κόρη του Στίβεν Μπάλντουιν, του Βενιαμίν της οικογενείας, αποφάσισε να ανοιχτεί και αυτή στους ωκεανούς του μόντελινγκ, όπου το επίθετο Μπόλντουιν είναι συγκριτικά άγνωστο και ο αγώνας που θα χρειαστεί να δώσει για να διαμορφώσει το δικό της στίγμα, λιγότερο σκληρός.

 

Οι παραπάνω πληροφορίες –σημειωτέον- δεν είναι γέννημα της φαντασίας μας αλλά αλιεύθηκαν από συνεντεύξεις της νεόκοπης σταρ της πασαρέλας και του φωτογραφικού φακού, η οποία, τόσο πολύ δεν άντεξε την συμπεριφορά των συμμαθητών της προς εκείνη λόγω της έκθεσης των δικών της στη διασημότητα, ώστε κατέφυγε στη λύση της διδασκαλίας κατ’ οίκον.

 

Εν πάση περιπτώσει, οι δύσκολες ημέρες πέρασαν και η Χέιλι, με το απολυτήριο λυκείου ανά χείρας, αποφάσισε ν’ αναζητήσει την τύχη της στις αίθουσες όπου οι επίδοξες μπαλαρίνες προπονούνται καθημερινά πριν κάνουν την πρώτη υπόκλισή τους μπροστά στο κοινό.

 

Όμως, στη διαδρομή προς το Μαϊάμι όπου βρίσκεται η σχολή χορού στην οποία θα φοιτούσε, η ξανθιά καλλονή άλλαξε γνώμη και είπε να στραφεί προς τα πιο βατά λιβάδια του μόντελινγκ, που, επιπλέον, θα τη διευκόλυναν να παραμείνει σε στενή επαφή με τους φίλους της εφηβείας της, τις αδερφές Τζένερ, ετεροθαλείς αδερφές της Κιμ Καρντάσιαν και τον μόνιμο συνοδό της, Τζάστιν Μπίμπερ.

 

Τελικά, η κορμοστασιά της Χέιλι και το ύφος της, που θυμίζει έντονα τους άρρενες προγόνους της, τράβηξαν την προσοχή της διευθύντριας του περιοδικού LOVE, της βίβλου της hip μόδας, Κάτι Γκραντ, η οποία της αφιέρωσε ένα από τα sexy calendar videos του περιοδικού.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sqZR5uhMEd8