Είναι μια τυπική, καθημερινή μέρα σε μέσο μαζικής μεταφοράς στην Αυστραλία! Δεν είναι ώρα αιχμής, αλλά Αυστραλία είναι αυτή, κάτι εκατομμύρια κόσμου μετακινούνται πάνω-κάτω και πέρα-δώθε με τρένο, όπως αυτό εδώ, της ιστορίας μας.

Ένας νεαρός, πάει στις δουλίτσες του, ακολουθώντας το καθημερινό δρομολόγιο. Φανταζόμαστε ότι βαριέται και λίγο, χαζολογάει με αυτοματοποιημένες κινήσεις, κοιτάει λιγάκι στο κινητό του το Internet και τα mail του, ακούει κάνα τραγουδάκι με τα ακουστικά του. Τυπικά πράγματα δηλαδή καθημερινής ρουτίνας.

Ώσπου… Στα διπλανά καθίσματα βλέπει δυο ωραίες γυναίκες, πράγμα που δε σημαίνει πως τον βλέπουν μιας και είναι απασχολημένες η μία με την άλλη! Οι κοπελιές στην αρχή χαϊδεύονται, μετά φιλιούνται και το ένα φέρνει τ’ άλλο –ε! συμβαίνουν αυτά!- αρχίζουν να κάνουν sex, με βογγητά, ερωτόλογα αλλά και κάθε φυσικότητα, λες και ήταν σπίτι τους!

Ο νεαρός είδε την διαδρομή, αμέσως με άλλο μάτι και με το κινητό του (αφού ξύπνησε η δημιουργικότητα του και είχε βρει ανέλπιστα τις μούσες του), άρχισε να βιντεοσκοπεί τα κορίτσια. Κάποια στιγμή οι… μούσες, τον πήραν είδηση, αλλά με μεγάλη φυσικότητα, συνέχισαν μέχρι να τελειώσουν (αυτό που τελειώνει πάντα, όταν γίνεται καλά).

Φώναξαν «φτάνω», «φτάνω» λιγωμένα -και φυσικά δεν πανηγύριζαν για τον επόμενο σταθμό. Η παράδοξα απελευθερωμένη διαδρομή –πληγή για κάθε δημοσία αιδώ, έγινε θέμα μέσα από το video του νεαρού σε όλο τον κόσμο, με εκατοντάδες χιλιάδες viewers που θα έκαναν και τον Σεσίλ Ντε Μιλ να ποθήσει την κινηματογραφική του θέση.

Από δω και μπρος στο συρμό για Σεπόλια, έχετε το νου σας… Ταξιδεύουν πολύ οι Αυστραλέζες…