Η Αποστολία Ζώη εναρμονίστηκε με το κλίμα της εποχής που θέλει να μην βάζουν οι εγχώριοι celebrity (σε λίγο θα σας πούμε και έναν με τον Τοτό, πιο πετυχημένο) σε κόπο τους φωτογράφους -βγάζουν τα έργα, τις ημέρες και τις νύχτες τους και, κυρίως, τους εαυτούς τους, από μονοί τους selfie!

Η ερμηνεύτρια που λέμε, λοιπόν, πόζαρε  ως άλλη Σάρον Στόουν με καυτό σταυροπόδι, ενδεδυμένη με καυτό μίνι, που αναδείκνυε το καυτό (έχουμε μια επανάληψη στα επίθετα, αλλά που να ψάχνουμε τώρα) πλέξιμο των ποδιών της ως κισσό με αγριόκλιμα (ναι, ναι, μας εμπνέει και γινόμεθα και λυρικοί!). Πλην όμως, εδώ, στον αισθησιασμό, εξαντλούνται και οι ομοιότητες! Οι πασίδηλες διαφορές είναι πολλές.

 

 

Η Σάρον, για παράδειγμα, τα ’κανε αυτά τα σταυροπόδι επί πληρωμής και ξεβράκωτη, διότι είναι και άσεμνη. Η δικιά μας πάλι, φορεί καλσόν και είναι ευπρεπώς ενδεδυμένη ακόμη και για μεταλαβιά και είσοδο σε μοναστήρι. Επίσης, η Σάρον φορεί λευκά στην επίμαχη σκηνή με το εμβληματικό σταυροπόδι και κρατάει παγοκόφτη ενώ η δικιά μας φορεί μαύρα και κρατάει κινητό. Τέλος, η δικιά μας είναι καυτή μελαχρινή ενώ η ξένη Σάρον, ξανθιά!

Κατά τ’ αλλά, είναι όμοιες… σα δυο σταγόνες νερό… (Και τώρα καθίστε να σας πούμε και αυτό με τον Τοτό που σας υποσχεθήκαμε…).