Τι πρόλογο μπορεί να κάνει κανείς για το «αριστούργημα της πλάσης», τον «τυφώνα της λεβάντας», τον «επιβήτορα της μουσικής»;

Όλα μοιάζουν τόσο λίγα όταν έχεις απέναντί σου το «φαινόμενο»! Έζησε ένα αποθεωτικό καλοκαίρι και τώρα, προετοιμάζεται για τη νέα του περιπέτεια, στον… «πλανήτη Μπανάνα».

Το νέο show του Toni Sfinou αναμένεται να σπάσει για άλλη μια φορά το… box office. Οι jet setter εχθροί του, κομπλεξικοί που είδαν τον «Φιλήδονο γόη» να τους… «τρώει» τα τσικάκια, τον μισούν θανάσιμα. Οι πολυάριθμοί θαυμαστές του, τον λατρεύουν και περιμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα του στο Fuzz, στις 23 Νοέμβρη.

Είπαμε πολλά, όμως. Είναι η ώρα του… Η ώρα του «Αβυσσαλέου», του «πρίγκιπα του πάθους», της «μετενσάρκωσης του οργασμού», του παιδιού που πήγε μετανάστης στις ΗΠΑ και να γίνει το «ελληνικό αντικείμενο του πάθους», διεθνώς.

Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε με τον ανάλογο ενθουσιασμό, τον Toni Sfino! 

Σε παρακολουθώ συνεχώς, Toni… Το καλοκαίρι που μας πέρασε όργωσες την επικράτεια. Γνώρισες παντού την αποθέωση, δίχως αμφιβολία… Αλλά σε είδαμε και σε επικίνδυνες αποστολές στην παραλία, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του clip TonisWatch. Αλήθεια, σε ντούμπλαρε κανείς;

Eiσαι πολυ παρακουλουθητικος μάγκας ρέι και σου αξίζει η τρού (αλήθεια). Κανενας δεν ντουμπλαρει τον Toni, φαινεται και στα μπλουμπερζς στο τέλος του βίντεοκλιπζ αφου.

https://www.youtube.com/watch?v=R9mlm0kt0G0

 

Φαντάζομαι πως την έχεις γνωρίσει την Pamela Anderson…

Την είχα γνωρίσει στη Φλόριντα όταν με είδε σε ενα γύρισμα που έδειχνα στον Χάζελνατ πως να εχει ύφος και τουπέ, αντρίλα και Γκρίκ μαγκιά ρέι… Το Παμελάκι δεν κρατήθηκε και άρχισε με μια γουρούνα να με κυνηγα στην άμμο. Αφού την κούρασα κανα χιλιόμετρο, αγνάντεψα απ’τις βουνοκορφές της…(τςςςς)

 

Κάλεσες κάποια από τις διεθνείς προσωπικότητες που σε πολιορκούν; Ήρθε κάποια θαυμάστρια σου incognito στην Ελλάδα, «κάτω από τη μύτη δημοσιογράφων και paparazzi»;

Καλά μιλάμε είσαι μεγάλο λαγωνικό γι’αυτό τσάκω ένα κουλουράκι… Το λοιπόν, μεταξύ μας έτσι ρέι..? Ήρθε στο Λαγονήσι οπού πήγαινω για ούζο τις Τετάρτες και με βρήκε ο Σάημον Τέμπλαρ (ο Τσίτσος, έτσι τον εφωνάζω ενα φιλαράκι λαγωνικό μέσα σ’όλα, απο τα Γιάννενα) και με λέει είναι στο ξοχικό σου στις Σπέτσες απόξω στην αυλή και προσπαθέι να μπει μέσα να μείνει η Μενούνος η Μαρία. «Ωχ», λέω από μέσα μου και μετα «Ωχ» απέξω μου. Γιατί μέσα ήσαντο η Νία η Βαρδάλος, ναι σου λέω… Ασε ευτυχώς πήρα τον Τομ τον Χανξς από την Αντίπαρο που έκανε ψηφιδωτά δαπέδου σε ξωκλήσια και πετάχτηκε να ηρεμήσει την σιτσουέησον…

 

Πόσοι ράφτες βρίσκονται αυτοί τη στιγμή στη δούλεψή σου, ετοιμάζοντας τη χειμερινή γκαρνταρόμπα για τη χειμερινή σεζόν;

Ευτυχως έχω 2 ‘ια’ιάδες κουνιάδες στο κατώι στο χωρίο και αλλάζουν τες ναφθαλίνες στα κοστούμια που έχω από τότες στην ντουλάπα και ράβουν σε εντατικούς γέρικους ρυθμούς καινούργια σεμεδάκια και νταντέλες. Όταν πάω τις φιλεύω και αυτές μωρέ….

 

Κρίνοντας από το μουστάκι που στέκει αγέρωχο πάνω από το στόμα, να υποθέσω πως δεν βρέθηκε η μέλλουσα κυρία Sfinou, που θα σου το «ξυρίσει»;

Δεν πρόκειται το φρί το μπέρντ να πιαστεί κορόιδο στο κλουβί ρέι… Ο γητευτής της αθώας αθωότητος, το μανουλομανουλο πριγκηπέπουλο , ο τσακπίνης αλφαδομάστορας, ο επιπόλαιος Μελές να περάσει στα αποδυτήρια και να κρεμάσει την τσατσάρα..??? ΝΕΒΕΡ ρέι !!!  Οπότε τσικάκια σλιπ ήσυχα και ελαφριά, ο Tonis θα ρθει για χουχουλιάσματα και δαχτυλοπαιχνιδίσματα…. 

 

Δεν κάνει παράπονα η μαμά Sfinou; Δεν θέλει να δει εγγόνια ο μπαμπάς Sfinos;

Τους στέλνω κάρτ ποστάλς στο χωρίο με διαφορα Sfinακια ολ οβερ δε πλάνετ και χαίρονται να βλεπουν μουστακιοφόρικα μωρά από περιπλανήσεις που είχα στη Κίνα, Μπανγκόγκ, Άφρικα και Κοπενγχάγη…(?) 

Είναι αλήθεια πως στο φετινό show σου θα παρουσιάσεις ένα φουτουριστικό κομμάτι, όπου και θα βρίσκεσαι στον… «πλανήτη μπανάνα»; Και αν ναι, πως και πότε σου ήρθε αυτή η ιδέα;

Η αλήθεια ειναι μια έννοια μονοκοτυλήδονη…. Φέτο ετοιμάσαμε ρέι μια περιπλάνηση, ένα όνειρο που είχα όταν λιποθυμώντας από πτώση πίεσης ταξίδεψα στον πλανήτη μπανανα. Στο φρούτο δηλαδή με το οποίο ξιφομαχούσα με ενα ημίγυμνο τσικάκι… Δεν θελω να αποκαλύψω περισσότερα γιατί μιλάω στο τηλέφωνο τώρα..(?)

 

Σαν International Playboy και Jet Setter θα έχεις γνωρίσει την οργή πολλών ισχυρών ανδρών, αφού θα έβλεπαν τα τσικάκια τους να λιώνουν για σένα… Ποιος ήταν ο πιο υπερβολικός;

ΑΑΑ ααα οοο Δημήτρης ο Κοντολάζος. Με πήρε μια μέρα τηλ οργιόμενος ρέι σταυτί μου και μου έλεγε οτι δεν ηταν κατάσταση αυτή, οτι τους έχω πάρει ολα τα τσικάκια και οτι μίλησε με τον Παϊτέρη και τα Παιδιά απο την Πάτρα και μου την έχουνε στημένη… Του είπα τον αστρολογικό του χάρτη με έντονη πι στι κό τη τα (πςςςς νιου γορντ) και ήρεμησε.  

 

Είμαστε ανδρικό περιοδικό, οπότε και πρέπει να ρωτήσουμε κάτι που βασανίζει πολλούς…. Ο άνδρας ο τίμιος, ο αρσενικός, ο κυμπάρης, πρέπει να αποτριχώνεται; Και αν ναι, ποια είναι τα επιτρεπτά σημεία;

Καθώτι το μουστάκι ειναι προαιρετικόν και προνομιούχο για εναν μάγκα ρέι, η μονη περιοχή που επιτρέπει η ανώτατη ανδρική επιστημολογία να πέσει ξούρα, πλήν των προσωπικών μαγούλων, είναι αυτή του άνδρου του λήσταρχου Γιαννάκη, η αλάνα του περιβολάρη κηπουρού, το μαντρί του τσοπάνη, η αλάνα της παλιάς της γειτονιας, το στέκι των τριών, το γηπεδάκι που παιζει μπάλα, το πεδίο βολής με άλλα λόγια, εκεί που πυροβολάει ο μάγκας ρέι.. Και αυτό δε, επιτρέπεται καθώτι προσδίδει έκταση, όγκο, απαλότητα και φρεσκάδα με το αφτερ σέηβι ρέι..:-)

 

Υπάρχει κάποιο πράγμα που μπορεί να άγχωσε τον «The King» (σε εσάς αναφέρομαι) τελευταία;

Ρε μπαγάσα πως και πέφτεις μέσα ενίοτε δε το καταλαβαίνω… Μήπως είσαι ο κοριός ο ίδιος ρέι..?? (γέλια, μονος μου) Θα σε πω. Αγχώθηκα μια Κυριακη μεσημέρι οταν τα μαγκαζίνια ήταν κλειστά και δεν ειχα Καλαβρυτινή φέτα. 

 

Ποιο τραγούδι-πρόκληση για σένα ενέταξες στο νέο σου ρεπερτόριο;

Το πως το τρίβουν το πιπέρι!