Tijuana Panthers – Boardwalk 

(από το άλμπουμ “Semi Sweet”, 28/5/2013)

Δίλεπτο κομμάτι από τους Καλιφορνέζους που όμως σε κάνει να αναπολείς το καλοκαίρι που πέρασε. Beach pop και garage rock απο μια μπάντα που λατρεύει τους Beach Boys και αγαπάει το  παλιό καλό rock n roll.

 

White Denim – Pretty Green

(από το άλμπουμ “Corsicana Lemonade”, 29/10/2013)

Νέο άλμπουμ για τους Τεξανούς White Denim και ενα κομμάτι σε παραγωγή Jeff Tweedy (βλέπε Wilco) το οποίο παίζει να σου θυμίσει  και λίγο παλιούς καλούς Black Keys.

 

Willis Earl Beal – Too Dry To Cry 

(από το άλμπουμ “Nobody Knows”, 10/9/2013)

Ωμό, σκληρό και γνήσιο blues κομμάτι από έναν καλλιτέχνη που τραγουδάει με ενα συγκλονιστικό τρόπο που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Τσέκαρε live εμφανίσεις του και θα καταλάβεις.

 

Cold War Kids – Tuxedos

(από το άλμπουμ “Dear Miss Lonelyhearts”, 2/4/2103)

Ας το παραδεχτούμε επιτέλους ότι οι CWK δεν πρόκειται να ξαναβγάλουν κομμάτι σαν το “Hung Me Up To Dry” και δεν χρειάζεται όλα τα κομμάτια τους να τα συγκρίνουμε με αυτο. Οταν το κάνουμε θα συνειδητοποιήσουμε ότι το Tuxedos είναι από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει. Και ναι η φωνή του Nathan Willett παραμένει φανταστική.

 

Cage The Elephant – Come A Little Closer

(από το άλμπουμ “Melophobia”, 8/10/2013)

Όχι μόνο οι Αμερικάνοι κυκλοφόρησαν φέτος τον καλύτερο δίσκο της καριέρας τους αλλά το Melophobia μπαίνει χωρίς κόπο και μέσα στα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. Θα μπορούσα να επιλέξω οποιοδήποτε κομμάτι από το άλμπουμ αλλά αυτό έχει και ωραίο βίντεο.

Ο Κ. Μπόλας θα βρίσκεται απόψε (Σάββατο, 16/11) στα decks του Use Bar στη πλ. Καρύτση