Σεισμοί, καταποντισμοί, γύρω μας πλημμύρες, αλλά εμείς, εκεί, το χαβά μας! Η αφασία μας επιβεβαιώνεται από το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, το οποίο αποτυπώνει με τον πλέον κατατοπιστικό (και πειστικό) τρόπο το γεγονός ότι η καγκουρομάνα Δυτική Αττική (όπως περιφρονητικά την αποκαλούν οι υποδέλοιποι κάτοικοι  Αττικής),  ζει και κινείται σε ένα δικό της, παράλληλο σύμπαν…

Πάμε μια σύντομη περιγραφή; Πάμε.

Μέσα στον κακό χαμό που δημιούργησε η προ ημερών θεομηνία, που λέτε, η πλατεία Μπουρναζίου έχει πλημμυρίσει και τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα. Ξαφνικά η κάμερα εστιάζει σε έναν απίστευτο τύπο, ο οποίος μέσα στη φουσκωτή του βάρκα προσπαθεί να κάνει κουπί στους πλημμυρισμένους δρόμους. Δυσκολεύεται, είναι η αλήθεια, αλλά ως από μηχανής θεός εμφανίζεται ένα τζιπάκι που τον ρυμουλκεί και τον σέρνει για μερικές δεκάδες μέτρα!

 

 

ΥΓ: Το σουρεαλιστικό αυτό σκηνικό, όπως πιθανότατα θα παρατηρήσατε, έχει soundtrack τις επίμονες κόρνες ενός ελληναρά, ο οποίος σώνει και ντε θέλει να εξαφανιστούν άπαντες από μπροστά του. Ενδεχομένως δε και να καλεί με τα κορναρίσματά του το Μωυσή για να χωρίσει τα ύδατα και να συνεχίσει απτόητος το ταξίδι του προς τη δική του Γη της Επαγγελίας.