Για την εκπομπή «Όλα παίζουν» του ALPHA, έχω δημοσιεύσει ήδη, την άποψη μου και δεν αλλάζω λέξη πως είναι «άλλη μια απογευματινή εκπομπή απολύτως κενή και επίσης, χωρίς την αιτία ύπαρξής της τον… Νίκο Μουτσινά! Τρεις κυρίες, οι Καινούργιου, Μαγγίρα και Καμηλά, δίνουν ρεσιτάλ. Η πρώτη αγχώδους αμηχανίας, η δεύτερη υστερικής υπερβολής και η τρίτη αμνησίας για την αιτία ύπαρξής της στο πλατό! Φωνές, χοροί, τσιριχτά γέλια, παιχνίδια με το κοινό απίστευτης ανοησίας, αλλά και άλλα μεταξύ τους εφάμιλλα των πρώτων. Ο άνδρας της παρέας, ο Γιώργος Λιανός, ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο, που τον έχει καταπιεί… λούτρινος κροκόδειλος, παίζει μουσικές, λέει αστεία που δεν κυλιέσαι και στα πατώματα, χορεύει και προσπαθεί να αντέξει τη Μαγγίρα, που στη συγκεκριμένη εκπομπή είναι αποφασισμένη να έχει την πρώτη και την τελευταία τσιρίδα.

Η εξέλιξη της εκπομπής δικαίωσε τις προσδοκίες του καναλιού, που είδε υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης, μιας και το κοινό προφανώς παρατηρεί το μέχρι που θα φτάσουν παίζοντας σαν παιδιά προσχολικής ηλικίας και γελώντας ξεκαρδιστικά χωρίς να έχει ειπωθεί ή υπάρξει τίποτα αστείο, τουλάχιστον που το αντιληφτήκαμε και εμείς απ τα σπίτια μας! Πριν λίγο πάντως και ενώ τα δικά μας ημερολόγια δείχνουν μόλις 23 Οκτωβρίου, πριν του Αγίου Δημητρίου –βοήθεια μας!- και την εθνική μας εορτή της 28ης Οκτωβρίου –ζήτω το έθνος-  στο «Όλα παίζουν» στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! Κανονικό! Πράσινο! Με κόκκινες μπάλες! Με χιόνι, γιρλάντες και φωτάκια! Κατά τη διάρκεια του στολισμού γελούσαν –φυσικά- τσίριζαν, ούρλιαζαν, γελούσαν πιο δυνατά, σπρώχνονταν, γελούσαν όσο άντεχαν τα πνευμόνια τους!

Εκεί μαζί τους, ο Μέμος Μπεγνής, γελούσε επίσης με μια μελαγχολία όμως, στα μάτια και προσπαθούσε κι αυτός να έχει συμμετοχή στο τόσο εύθυμο και εκτός εποχής κλίμα, που για καλεσμένος πήγε ο άνθρωπος και παρολίγον να τον ντύσουνε Ρούντι το ελαφάκι και να τον βάλει να σέρνει και κάνα έλκηθρο, πάντα γελώντας! Η Μπέτυ Μαγγίρα, σαν εύθυμη μάσκα μονίμως, πετούσε για κάνα μισάωρο χιόνι προς τις κάμερες και μετά όλοι μαζί κάνανε γκριμάτσες στην οθόνη μας, βουβές αλλά πάντα τύπου χαριτωμένες, εύθυμες και… αναίτιες!

Τόση χαρά; Τόση τρελή ευτυχία; Τόσο πήδημα και ξεφωνητά; Θα μου πεις τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ανθρώπους που στολίζουν δέντρο χριστουγεννιάτικο απ τον Οκτώβρη; Σοβαρότητα;  Άντε σιγά σιγά, την άλλη εβδομάδα να γιορτάσουν τις Αποκριές  αν και από ότι βλέπουμε δεν χρειάζεται να περιμένουνε τα καρναβάλια.

Σ.σ: Βλέποντας αυτήν την απαράδεκτη ακόμη και για να παίζεται με μαριονέτες εκπομπή, πέσαμε σε μια κρίση αναπόλησης, μια νοσταλγία για το επίπεδο του Μουτσινά, που αν μας το έλεγες πέρυσι ασθενοφόρο να σε μαζέψει θα φωνάζαμε…