Η Γιουβέντους είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ιταλική ομάδα. Μερικά μόνο ονόματα της ενδεκάδας της είναι αρκετά για να «ψαρώσουν» τον οποιοδήποτε αντίπαλο σε όλη την Ευρώπη. Μπουφόν, Πογκμπά, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Τέβες και σία, συνθέτουν μια ομάδα-ορχήστρα που «έρχεται» από πέρυσι με την ίδια ποιότητα και ακόμη πιο γερό δέσιμο.

Μέσα στο γήπεδο όμως και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ασπρόμαυρη ορχήστρα, υπάρχει εκείνος που διευθύνει όλο το έργο. Αυτός είναι ο Πίρλο, ή αλλιώς… Maestro (όνομα και πράγμα). Εκεί ακριβώς θέλει να εστιάσει ο Μίτσελ. Στον πιο ποιοτικό ίσως μέσο της Ευρώπης, από τα πόδια του οποίου περνάει το παιχνίδι της «μεγάλης κυρίας».

Η λύση που φαίνεται να προκρίνεται από τον Μίτσελ -έως τώρα, διότι ο Ισπανός προπονητής είναι γνωστός για τις εκπλήξεις του- λέγεται Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο κόουτς των πρωταθλητών φέρεται να δίνει εντολές στον Σέρβο να μην αφήνει βήμα τον Ιταλό χαφ και με τη συνεχή και αφόρητη πίεση που θα του ασκεί, στην ουσία να τον «σκάσει».

Στόχος του Μίτσελ είναι φυσικά να κόψει στα δύο τη βέκια σινιόρα και να απομονωθεί όσο γίνεται ο Κάρλος Τέβες που τελευταία σκοράρει κατά ριπάς.