Ο κύριος Άγκε Χαρέιντε είναι προπονητής της Μάλμε. Μιας ομάδας που -κακά τα ψέματα- δεν είναι περισσότερο γνωστή… στας Ευρώπας από τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει απόψε.

Χθες, λοιπόν, στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των Σουηδών προσέγγισε με ύφος μπλαζέ τη μεγάλη νίκη των ερυθρολεύκων επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόσθεσε δε, πως η ομάδα του Μίτσελ είναι… ασταθής.

Το Provocateur ανασύρει μερικά από τα πεπραγμένα του Ολυμπιακού στο “σεντόνι” και αποδεικνύει εύκολα και γρήγορα ότι η ομάδα του Χαρέιντε πρέπει να φάει ακόμα μπόλικα ψωμιά για να κοιτάξει στα μάτια τους Πειραιώτες.

Έχουμε και λέμε: Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 7 χρόνια και σε ένα δείγμα 37 αγώνων από τη φάση των ομίλων και έπειτα, έχει 17 νίκες, 5 ισοπαλίες και 15 ήττες. Έχει τρεις προκρίσεις στη φάση των «16» και άλλες δύο συνέχειες στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Έχει συνολικά πέντε εκτός έδρας νίκες και έχει αφήσει πίσω του ομάδες όπως οι Βέρντερ, Λάτσιο, Άλκμααρ, Σταντάρ Λιέγης,Ντόρτμουντ,Μονπελιέ, Μπενφίκα και Άντερλεχτ.