Η Claire Mitchell και Danielle Krasniqi είναι δύο νεαρές αγρότισσες από την Florida. Την  επιχείρησή τους, την Ten Speed Greens Urban Farm, την έβλεπαν να οδηγείται σε αδιέξοδο. Η αιτία ήταν ότι η γη που καλλιεργούσαν, ήταν ενοικιαζόμενη. Ο ένας τόνος ντομάτες που παρήγαν πέρυσι δεν κάλυψε ούτε τα βασικά τους λειτουργικά έξοδα.

Η τελική εκτίμηση, για να βρεθεί λύση, ήταν να βρουν κεφάλαια και να αγοράσουν την γη που καλλιεργούσαν αφού και ο ιδιοκτήτης της γης ήθελε να κατασκευάσει στο χώρο αυτό κατοικίες. Το κόστος της αγοράς της γης δεν ήταν μικρό, καθώς η τοποθεσία βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, επιθυμούσαν να αγοράσουν διακαώς την έκταση έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν τις καθημερινές παραδόσεις των προϊόντων τους με το ποδήλατο. Εξ ου και το όνομα της εταιρείας, “Ten Speed Greens Urban Farm”.

Διαπιστώνοντας ότι οι φίλες τους, αλλά και οι ίδιες, είναι όμορφες γυναίκες, αποφάσισαν να κάνουν ένα pin-up ημερολόγιο. Οι  φωτογραφίες θα ήσαν γυμνές και θα κάλυπταν τα επίμαχα σημεία του σώματός τους με φρούτα και αγροτικά προϊόντα. Την φωτογράφιση την έκανε ένας εθελοντής εργαζόμενος στη φάρμα αλλά επαγγελματίας φωτογράφος, ο Jess Drawhorn.

Αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Κατόπιν κάνοντας μια ανάρτηση στο Indiegogo αναζήτησαν χρηματοδότες και έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να μαζέψουν 4000$. Θα συνεχίσουν να αναζητούν χρηματοδότες μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Η Danielle Krasniqi, η οποία κάνει και θεραπευτικό μασάζ, δήλωσε στην Huffington Post ότι την ενδιαφέρουν και τα δύο αντικείμενα εξίσου και ότι ήδη δουλεύει το ημερολόγιο του επομένου έτους το οποίο θα παρουσιάζει αγροτικά μηχανήματα που φυσικά θα τα χειρίζονται γυμνές γυναίκες!