Το πήρε επιτέλους το κορίτσι με “δόξα και τιμή”!

Μετά από εννέα χρόνια άτυπου-και όπως χαρακτηριστικά λέγεται “άγριου”-γάμου και μετά από έξι παιδιά, επιτέλους παντρεύτηκαν και επίσημα.

Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, οι οποίοι παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, μέσα σε ένα ρομαντικό σκηνικό, στο παρεκκλήσι του παλατιού τους, στην Προβηγκία.

Παρ’όλα αυτά, παγκοσμίως ο Τύπος στάθηκε στο κατινέ κουτσομπολιό, γιατί ο πατέρας της νύφης, επίσης ηθοποιός και βραβευμένος με Όσκαρ, Jon Voight, δεν ήταν στο γάμο της σταρ κόρης του.

Και όχι μόνο δεν προσκλήθηκε, αλλά αγνοούσε παντελώς ότι κάτι τόσο σημαντικό θα λάμβανε χώρα στη ζωή της κόρης του.

Κατόπιν εορτής, δήλωσε σχετικά: “υποθέτω ότι ήταν ένας καταπληκτικός γάμος και είμαι πανευτυχής και για τους δύο”.

Γιατί άραγε συνέβη κάτι τέτοιο;

Η σχέση πατέρα-κόρης ήταν διαταραγμένη εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που έχει τις απαρχές του στο μακρινό παρελθόν και συγκεκριμένα στην περίοδο λίγους μήνες μετά τη γέννηση της ηθοποιού, όταν ο πατέρας της εγκατέλειψε εκείνη και τη μητέρα της.

Η νεογέννητη Angelina Jolie στα χέρια του περήφανου πατέρα της

Το έτος 2002, μάλιστα, η Angelina αποποιήθηκε το επίθετο “Voight” και έκτοτε χρησιμοποιεί το δεύτερο βαφτιστικό της όνομα, Jolie, στη θέση του, κάτι που στο παρελθόν προκάλεσε πολλές φορές την αντίδραση του πατέρα της, ο οποίος μίλησε για διανοητικά προβλήματα της κόρης του.

Ήταν μόνο για λίγο καιρό μετά το θάνατο της μητέρας της, Marcheline Bertrand, όταν πατέρας και κόρη προσπάθησαν να έρθουν λίγο πιο κοντά, αλλά όπως φαίνεται η προσπάθειά τους ναυάγησε κι έτσι σήμερα δεν ανταλλάσσουν κουβέντα.

Οι γονείς της Angelina Jolie, Marcheline Bertrand και Jon Voight

Έτσι, αυτοί που οδήγησαν την απαστράπτουσα νύφη στην εκκλησία, ήταν οι μεγαλύτεροί της γιοι, ο Maddox και ο Pax και όχι ο πατέρας της όπως συνηθίζεται.